مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت جایگاه بحث نوسازی و تجهیز مدارس در راستای برنامه سند بنیادین آموزش و پرورش گفت: هدف نوسازی و تجهیز مدارس و آموزش و پرورش در یک راستا و برای ارائه آموزش به دانشآموزان و رعایت عدالت آموزشی است.
فرحناز قائدامینی افزود: احداث، توسعه و نوسازی مدارس از مهمترین برنامهها برای برقرای عدالت آموزشی است که در توسعه و تجهیز مدارس در مناطق دور افتاده و کمتر توسعه یافته باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد.
وی اظهار داشت: برای دست یافتن به برنامه عدالت آموزشی باید همه دانشآموزان در یک فضای آموزشی مناسب قرار گیرند که برای توسعه این فضاهای آموزشی به حمایت خیران نیاز است.
مدیرکل سابق اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: برای توسعه مدارس و در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی در استان ۸۹ پروژه برای این اداره کل تعریف شد که از این تعداد ۲۷ پروژه تکمیل و واگذار شده و مابقی در حال تکمیل هستند.
حمیدرضا براتی افزود: تاکنون در راستای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی ۲۷ طرح با ۱۵۵ کلاس درس و ۲۰ هزار مترمربع زیربنا تکمیل و بهرهبرداری شده است.
به گفته وی، تا پایان سال گذشته ۴۵۰ میلیارد ریال برای اجرای ۸۹ طرح در این اداره کل هزینه شده و پیش بینی می شود مابقی طرحها تا پایان سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی به اجرای عملیات ساخت و نوسازی یکهزار و ۶۵۰ باب مدرسه از سال ۹۴ تاکنون اشاره کرد و گفت: اجرای طرحهای مدرسه سازی با کمک خیران و همچنین برگزاری جشنوارههای خیرین مدرسه ساز و اعتبارات دولتی انجام شده است.
وی اظهار داشت: در ۲ سال گذشته ۵۰ تفاهمنامه خیری برای اجرای طرحهای مدرسه سازی در استان منعقد شده است.
وی به جمع آوری بخاریهای نفتی از مدارس استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۰۰ کلاس درس که گازرسانی تا درب مدرسه انجام شده بود نیز بخاری نفتی آنها جمع آوری و بخاری هوشمند و گازی نصب شد.
وی به اجرای طرح جمع آوری بخاری نفتی در مناطق روستایی که فاقد گاز رسانی هستند تا پایان سالجاری اشاره کرد و گفت: اعتبارات اجرای این طرح نیز تصویب و اختصاص داده شده است.
به گزاش ایرنا، در این آیین از زحمات "حمیدرضا براتی" تقدیر و "کامران رهی" به عنوان مدیرکل جدید اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری معرفی شد.