مهاباد- ایرنا- کارگزار معین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بوکان گفت: حدود هفت هزار خانوار ساکن در مناطق روستایی این شهرستان زیرپوشش خدمات این صندوق هستند.

ابراهیم نادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای بهره‌مندی همه خانوارهای روستایی و عشایری از مزایای این صندوق تمامی موانع نقل و انتقال سوابق بیمه‌شدگان برطرف شده و حتی حقوق و مزایای افراد نیز همسان‌سازی شده است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون ۳۹ خانوار روستایی این شهرستان از مزایای این بیمه شامل بازنشستگی، از کارافتادگی و مستمری بگیری به صورت ماهیانه برخوردار شده که از این تعداد ۲۸ نفر فوتی، پنج نفر بازنشسته و ۶ نفر از کارافتاده هستند.

کارگزار معین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بوکان با بیان اینکه در حال حاضر پنج کارگزاری در ۲ بخش مرکزی و سیمینه این شهرستان مشغول فعالیت در امر ثبت، تشکیل پرونده، ارسال مدارک و ارسال و تشکیل پرونده فوتی و از کارافتادگی هستند، اضافه کرد: راه‌اندازی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تا حدودی حاشیه امنیت را برای این قشر زحمتکش در مناطق روستایی ایجاد می‌کند.

وی از اجرای بیمه تکمیلی روستاییان و عشایر برای نخستین بار خبر داد و افزود: اعطای بیمه تکمیلی درمان به قالیبافان عضو این صندوق آغاز شده است.

"نادری" با بیان اینکه به تدریج دیگر اعضای این صندوق نیز از بیمه تکمیلی درمان بهره‌مند می‌شوند، افزود: داشتن دفترچه بیمه درمانی سلامت برای استفاده از بیمه تکمیلی ضروری است.

وی اضافه کرد: مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی، دامپزشکان، قالیبافان، کشاورزان غیرساکن در روستا، رانندگان بین شهری، کارکنان مراکز کشاورزی و فعالان حوزه صنایع دستی و گردشگری نیز می‌توانند از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بهره‌مند شوند.

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور از سال ۱۳۸۴ زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول به فعالیت است؛ این صندوق نیز در سال ۱۳۸۶ در بوکان فعالیت خود را آغاز کرده است. 

بوکان با ۲۵۸ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی قرار دارد و جمعیت روستایی این شهرستان ۵۶ هزار و ۶۵۶ نفر است.