تهران- ایرنا- تیرانداز جوان ایران، گفت: بزرگ‌ترین آرزوی ورزشی‌ام کسب مدال المپیک است و با وجود همه مشکلات احساس می‌کنم به مدال المپیک بسیار نزدیک هستم.

فاطمه کرم‌زاده تیرانداز ۲۲ ساله کشورمان در مصاحبه با ایرنا، گفت:‌ تمرینات تیراندازی پس از شیوع کرونا از اوایل تیرماه با هدایت «الهام هاشمی» از سر گرفته شد و ما در همین مدت کوتاه پیشرفت چشمگیری داشتیم و انگیزه و امید به موفقیت در توکیو در وجود همه ما ملموس بود.

وی با بیان اینکه هاشمی عاملی اصلی  کسب چهار سهمیه المپیک تفنگ برای توکیو است، افزود: متاسفانه با اینکه مدتی از پایان قرارداد همکاری فدراسیون با این سرمربی کاربلد گذشته است، مسوولان فدراسیون نتوانسته‌اند خواسته‌های وی که همگی در جهات حمایت از ورزشکاران  به منظور دستیابی به مدال المپیک است را محقق کنند تا هر چه زودتر تمرینات تیراندازان از سر گرفته شود.

دارنده سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو اضافه کرد:‌ با شرایطی که فدراسیون تیراندازی و تیراندازان در سال‌های اخیر با آن مواجهند و در حالی که بسیاری از کارشناسان و صاحب‌نظران این رشته شانس زیادی برای کسب سهمیه تیراندازی قائل نبودند ما با هدایت هاشمی توانستیم بیش از گذشته سهمیه کسب کنیم و امید داریم فدراسیون با پیگیری بهتر برنامه‌های آماده‌سازی و جدی‌تر گرفتن اردوها، شرایط را برای حضور آماده ما در المپیک مهیا کنند.

کرم زاده گفت:‌ توانایی کسب مدال المپیک را داریم و با کسب سهمیه‌ها این را به همگان ثابت کرده‌ایم و در حالی که کمتر از یکسال تا شروع المپیک باقی مانده بهتر است مشکلات فراروی تفنگداران مرتفع شود.

وی در پاسخ به سوال ایرنا در خصوص اینکه اخیرا شنیده شده که با توجه به کشوری بودن سهمیه ها ممکن است نفراتی غیر از سهمیه داران المپیک به توکیو بروند، گفت: در این خصوص باید بگویم تمام افرادی که احتمالاً قرار است جایگزین شوند در همه مسابقات کسب سهمیه حضور داشتند. همانطور که همه می دانند آنها فرصت بیشتری نسبت به من داشتند چون در همه رقابت های کسب سهمیه شرکت کردند اما موفق نشدند. 

دارنده مدال نقره و برنز تیمی مسابقات قهرمانی آسیای ۲۰۱۹ دوحه اضافه کرد: پیش از کسب سهمیه المپیک چنین  دستورالعملی درخصوص جایگزین شدن تیراندازان به جای سهمیه داران وجود نداشت و این دستورالعمل حکایت از آن دولت که فدراسیون به عمد و دارد سهمیه ها را به افراد دیگری واگذار کند.

دارنده سه مدال طلای مسابقات کویت در سال ۲۰۱۵، گفت:  با توجه به لغو شدن تمامی مسابقات بین الملل به دلیل شیوع کرونا، با تلاش‌های سرمربی تیم ملی تفنگ مسابقات آنلاین برگزار شد و سهمیه داران توانستند رکوردهای بسیار خوبی کسب کنند و شخصا نتوانستم اختلاف بسیار کم از نجمه خدمتی نفر سوم این رقابت ها شوم.

کرم زاده واگذاری سهمیه ها به کسانی غیر از دارندگان سهمیه المپیک را غیرمنطقی عنوان کرد و گفت: با وجود تمام مشکلات و نبود فشنگ، رکورد گیری‌هایی در رشته خفیف در حاشیه تمرینات ملی‌پوشان گرفته شد که بازهم سهمیه داران توانستند رکوردهای بهتری را ثبت کنند و این نشان از عزم و آمادگی بهتر سهنیه داران است. 

وی که ۱۰ سال است افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی تیراندازی را دارد، ادامه داد: با وجود تمام مشکلات و شیوع بیماری کرونا در خودم توان کسب مدال المپیک توکیو را می‌بینم زیرا با تمام حق خوری‌هایی که موجب شد من کمتر از بقیه هم تیمی‌هایم به مسابقات انتخابی المپیک اعزام شوم، اما من موفق شدم در رشته‌ای که کمترین  فشنگ را برای تمرین دارد، کسب سهمیه کنم و در حال حاضر هم با امید، انگیزه و تلاش بالا خود را برای گرفتن نخستین مدال این رشته در المپیک آماده می‌کنم.

 وی تصریح کرد: این موفقیت را مدیون هاشمی سرمربی تیم ملی می‌دانم که در زمان وی اعزام ها بر اساس توانمندی و رکوردهای واقعی تیراندازان صورت می‌گرفت و تایید سخنان من ارتقاء بیست نمره رکوردم درس مسابقه‌ای است که به آن اعزام شدم و امیدوارم بتوانم با رکوردی به مراتب بالاتر در المپیک برای ایران افتخارآفرینی کنم و  با کسب مدال خوش رنگی پرچم ایران را در توکیو به اهتزاز در آورم.

این تیرانداز که علاقه وافری به تحصیل در رشته پزشکی دارد، ادامه داد: رشته تیراندازی به علت کمبود تجهیزات نیاز به اردوهای برون مرزی دارد تا علاوه بر استفاده از فشنگ کافی درتمرینات، مقداری فشنگ برای تمرینات داخلی خریداری و وارد کشور کند.

دختری که از ۱۰ سالگی در رشته تیراندازی فعالیت کرده است، گفت:  این اردوها در ارتقای رکورد تیراندازان تاثیر بسزایی دارد، برای همین از مسوولان و مدیران ورزشی کشور درخواست حمایت بیشتر و چند برابر گذشته داریم و از آنان می خواهم در رشته پر مدالی چون تیراندازی تنها به حضور در المپیک اکتفا نکنند و کمک کنند ما سهم ایران را از مدال‌های المپیک صید کنیم.

کرم زاده تصریح کرد: مشکل کمبود فشنگ همیشه بوده و ما با همین مشکلات توانستیم سهمیه کسب کنیم، اما با وجود همه تحریم‌ها در سایه عزم ملی و با همکاری چند جانبه بخش های مختلف امکان تامین فشنگ مورد نیاز برای تمرین حداقل المپیکی ها میسر است. 

وی اضافه کرد: رقبای خارجی ما روزانه بیش از ۳۰۰ فشنگ در تمرینات استفاده می کنند و وقتی ما می توانیم با تمام کمبودها، سهمیه را در رقابت با آنان بدست آوریم، اگر فشنگ کافی داشته باشیم توان رقم زدن نتایجی خوب در المپیک را داریم.

وی که به دلیل تعطیلی تمرینات به محل زندگیش در بوشهر برگشته است، گفت: حقوقی از فدراسیون به عنوان ملی‌پوش یا المپین بودن دریافت نمی‌کنیم و پاداش کسب سهمیه را هفته گذشته، یعنی بعد از یک‌سال با کسر مالیات دریافت کردیم.

عضو تیم دانشجویان ایران در یونیورسیاد ایتالیا اضافه کرد: البته با توجه به اینکه در تهران محلی برای اسکان ندارم فدراسیون خوابگاهی را در زمان تمرینات در اختیارم قرار داد. البته هزینه رفت و آمد، تامین ملزومات، پزشک و تامین ملزومات بهداشتی برای حضور در تمرینات به عهده خودم بود.

به گفته کرم زده متاسفانه امکانات لازم برای تمرینات بدنسازی در اختیار تیراندازان نیست که همین امر مانع از رسیدن ورزشکاران به آمادگی جسمانی کافی برای حضور در مسابقات  می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری مسابقات آزاد و لیگ تیراندازی تاثیر بسیار زیادی در پیشرفت وارتقای رکورد های ما دارد زیرا در کوران رقابت قرار می‌گیریم و امیدوارم فدراسیون هر چه زودتر شرایط را برای برگزاری این رقابت ها مهیا کند.