تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: بعد از انقلاب حدود ۲۰۰ فیلم کودک و نوجوان تولید شده که نشان می‌دهد سینمای کودک و نوجوان ایران بخش مهمی از سینمای ایران بوده است.

سیدعباس صالحی در آیین اختتامیه سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، گفت: سینمای کودک و نوجوان ایران بخش مهمی از سینمای ایران است. بعد از انقلاب حدود ۲۰۰ فیلم کودک و نوجوان تولید شده که نشان می‌دهد چگونه سینمای کودک و نوجوان بخش مهمی از تاریخ سینمای ایران بوده و هست.

وی افزود: در سال ۹۸ ۹ فیلم کودک و نوجوان اکران شد. بخش مهمی از کسانی که در سینمای ایران به‌عنوان برجستگان شناخته می‌شوند افرادی هستند که در سینمای کودک و نوجوان فعال بوده‌اند و از آنان نام‌ها و آوازه‌های ملی و جهانی در خاطره‌ها داشته و داریم.

صالحی تأکید کرد: امسال سینمای کودک تحت سایه کرونا بود و جشنواره هم با همین فضا در تماس. هم موضوعاتی از بیماری کرونا را در بخش کرونا روایت مشاهده کردیم و هم تحت تأثیر این فضا اتفاقاتی رقم خورد که می‌تواند نقطه شروع اتفاقات تازه برای سینمای ایران باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: افزوده شدن داوران به تعداد بینندگان کودک و نوجوان در خانه‌ها و فرصتی که از طریق فضای جدید برای امکان ارتباط فراملی پدید آمد و فضای جدید برای ورود به بازارهای جهانی بخشی از این اتفاقات است. به نظر می‌رسد این تجربه‌ها گرچه در سایه تهدید پدید آمد اما فضایی فرصت‌ساز را برای سینمای ایران رقم زد.

صالحی خاطرنشان کرد: از همه عوامل برگزاری جشنواره سی‌وسوم فیلم کودک تشکر ویژه کرد.

وزیر بهداشت: جشنواره کودک انزوای ناشی از کرونا را کاهش داد

در ادامه این مراسم پیام ویدئویی سعید نمکی وزیر بهداشت خطاب به برگزارکنندگان جشنواره پخش شد.

وزیر بهداشت در این پیام گفت: تشکر ویژه دارم که کرونا یکی از بحث‌های اصلی این جشنواره بود. کووید ۱۹ صرفاً یک پدیده بهداشتی نبود. یکی از گروه‌هایی که به‌شدت تحت‌تأثیر این پدیده منحوس قرار گرفتند کودکان و نوجوانان بودند. فاصله گذاری اجتماعی برابر انزوا برای کودکان است. دور شدن از مدرسه یعنی دور شدن از هم‌بازی‌ها و دور شدن از فضای اجتماع. جشنواره فیلم کودک و نوجوان در این شرایط توانست یک بار دیگر این نشاط را به خانواده‌ها و کودکان بازگرداند تا انزوای ناشی از کرونا به حداقل برسد.

وی افزود: یکی از کارهای مهم برگزارکنندگان علاوه‌بر رعایت پروتکل‌ها و استفاده از فضای مجازی، انتخاب شعار «هر خانه یک سینما» برای جامعه‌محور کردن سینما از کارهای خلاقانه‌ای بود که به بهترین شکل انجام شد. تشکر ویژه دارم از همه برگزارکنندگان. برای همه کودکان و نوجوانان سرزمینم آرزوی تندرستی و نشاط دارم.

رئیس سازمان سینمایی: درجه توسعه کشورها میزان تولیدات هنری برای کودکان است

حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی سخنران بعدی مراسم بود که در سخنانی کوتاه گفت: از همه سینماگرانی که چراغ این حوزه را زنده نگه داشته‌اند تشکر می‌کنم. درجه توسعه هر کشور میزان تولیدات فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان است که نشان‌دهنده توجه به آینده کشور است. از برگزارکنندگان این رویداد تشکر می‌کنم که با پایمردی و دقت‌نظر این رویداد را برگزار کردند. به خصوص که خوشبختانه هم از نظر کمی و هم کیفی شاهد پیشرفت آثار در این جشنواره بودیم.