به گزارش ایرنا، ابراهیم صالحی عمران روز شنبه در سفر به استان سمنان و دیدار با علیرضا آشناگر استاندار این استان ابراز داشت: دانشگاههای فنی و حرفهای برای تحقق رویکرد مهارت آموزی و اشتغالزایی اقدامهای اساسی را سرلوحه کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: ببش از ۶۰ درصد آموزشها در دانشگاههای فنی و حرفه ای به صورت عملی و در کارگاهها آموزش داده میشود و تنها نزدیک به ۴۰ درصد آموزشها به صورت تئوری است.
وی اضافه کرد: فارغ التحصیلان دانشگاههای فنی و حرفهای در زمینه اشتغال و بیکاری نسبت به دیگر فارغالتحصیلان کمترین مشکل را دارند و رمز موفقیت این افراد نیز مهارت آموزی است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای اظهار داشت: دانشگاههای فنی و حرفهای با مجهز بودن به کارگاههای خوب و ارائه رشتههای مهارتی متناسب با بازار کار توانسته است نظر جمعیت زیادی از متقاضیان تحصیل را به خود جلب کند.
صالحی عمران خاطر نشان کرد: دانشگاههای فنی و حرفهای جزو دانشگاههای دولتی به شمار میروند و به دلیل ارائه مدرک در پایان تحصیل برای افراد جذاب است.
وی یادآور شد: بخش عمده آموزشها در شرایطی که کشور درگیر ویروس کرونا است در دانشگاههای فنی و حرفهای تعطیل نشده و آموزشها از طریق ظرفیت فضای مجازی دنبال میشود.
رئیس دانشگاه فنی وحرفهای با بیان این که معتقدیم دانشگاه های مهارتی باید بیش از وضعیت موجود توسعه یابد، تصریح کرد: موظف هستیم تا دانشگاه های مهارتی را از لحاظ کمی توسعه دهیم و این مهم نیاز جامعه، اقتصاد و کشاورزی است که باید تکنیسین تربیت شود.
رئیس دانشگاه فنی وحرفهای به منظور بازدید از مراکز این دانشگاه در سمنان در سفر یک روزه به این استان سفر کرده است.
دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان در شهرهای سمنان، دامغان و شاهرود چهار هزار دانشجو دارد.