به گزارش ایرنا، «جمشید نورشرق» روز شنبه در گفتوگویی رادیویی افزود: در مقررات نقل و انتقالات فیفا و اصلاحاتی که یک سال پیش انجام شد، مادهای اضافه شد که صراحتاً اعلام کرد اگر ۲ ماه حقوق یک بازیکن پرداخت نشود، او باید اخطاری ۱۵ روزه بابت حسن نیت خود به باشگاه بفرستد و سپس قراردادش را فسخ کند.
وی در مورد اینکه آیا بازیکنان ایرانی هم با استناد به این قانون میتوانند قراردادشان را فسخ کنند یا خیر، اظهار داشت: در بند ۳ ماده ۱۳ آییننامه نقل و انتقالات این حکم را داریم که اگر حقوق بازیکنی پرداخت نشود و بازیکن اخطاری ۱۰ روزه بفرستد، میتواند با طرح دعوی، خواهان ضمانت اجرا شود. با توجه به مقررات نقل و انتقالات فیفا، بازیکن میتواند به سمت فسخ قرارداد برود.
نورشرق همچنین در مورد آخرین وضعیت پرونده انتقال «رشید مظاهری» به استقلال افزود: مجاز نیستیم درباره پروندهها صحبت کنیم اما اجازه دهید تصمیم نهایی توسط اعضای کمیته تعیین وضعیت و یا از سایت فدراسیون فوتبال اعلام شود. وجوه مختلفی میان ۲ باشگاه (تراکتور و استقلال) وجود دارد که به بخشی از آن رسیدگی شده و به بخشی از آن هم در حال رسیدگی است.
وی در مورد شکایت باشگاه ذوبآهن اصفهان از «مهدی مهدیپور» که به استقلال پیوسته اظهار داشت: نمیتوانیم تنها در خصوص یک پرونده صحبت کنیم. ارجاعات ما از سامانه اداری فدراسیون فوتبال زیاد است و تنها در مورد یک پرونده خاص نمیتوانم صحبت کنم.
رییس کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال درخصوص گلایه باشگاه تراکتور از قانون فسخ یکطرفه قراردادها اظهار داشت: برخی باشگاهها از این قانون، متضرر یا منتفع شدند و مواضع متفاوتی میگیرند. مقررات نقل و انتقالاتی میگوید بازیکن و باشگاه باید به قراردادهای خود احترام بگذارند.
نورشرق ادامه داد: همچنین در این قوانین پیشبینی شده اگر باشگاهی قصد مذاکره با بازیکنی دارد، ابتدا باید به صورت کتبی باشگاه تحت قرارداد بازیکن را مطلع کند. این اتفاق چند درصد میان باشگاههای ما رخ میدهد؟ اگر قوانین را رعایت کنیم، خیلی مسائل حل میشود. بازیکن حق دارد با توافق با باشگاه خود و در سایه رعایت مقررات، به تیم دیگری بپیوندد.
وی در مورد اخذ مجوز حرفهای توسط نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا گفت: این وظیفه باشگاهها است که به تعهداتی که در قبال بدهیهای خود در فیفا، کمیتههای انضباطی و کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال دارند، عمل کنند. اعلام میکنیم که نمایندگان باشگاهها برای حل و فصل پروندهها، به کمیته تعیین وضعیت مراجعه کنند. البته برخی از باشگاهها با مراجعه به کمیته وضعیت تعدادی زیادی از پروندههایشان را حل و فصل کردند و پنجره نقل و انتقالاتی آنها باز شد.