محمدامیر براهویی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: برای هر یک از این خانههای ورزش روستایی بالغ بر ۱۵۰ میلیون ریال هزینه شده و تجهیزات لازم از قبیل میز شطرنج، تاتامی، میز تنیس روی میز، دارت و فوتبال دستی اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه خانههای ورزش روستایی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه ورزش روستایی و پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در روستاها با مشارکت فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی، ستاد مبارزه با موادمخدر و وزارت ورزش و جوانان کشور ساخته و تجهیز میشوند، گفت: توسعه ورزش در مناطق روستایی و کم برخوردار نقش شایانی در کاهش مشکلات فیزیکی و از سوی دیگر آسیبهای اجتماعی دارد و ما آن را بعنوان یک راهبرد مد نظر قرار دادهایم.
رییس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری ۸۰ خانه ورزش روستایی دیگر به مجموع خانه های ورزش روستایی استان افزوده شود.
براهویی خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع فرهنگی تاکنون ۱۳۰ بازی بومی و محلی در سیستان و بلوچستان شناسایی شده به طوریکه تنوع این رشتهها زمینه جذب بیشاز ۶ هزار ورزشکار سازمان یافته را در این هیات فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان یکی از استانهای سرآمد در رشته بازیهای بومی و محلی است، تاکید کرد: تجهیز و راهاندازی خانههای ورزش روستایی بدون تردید یکی از اقدامات ماندگار دولت تدبیر و امید است که زمینههای لازم را برای بازی کودکان، رشد و پیشرفت نوجوانان و جوانان در زیر سقف امید تا رسیدن به عرصههای قهرمانی مهیا ساخته است.
رییس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی سیستان و بلوچستان ادامه داد: توجه و توسعه ورزش در روستاها ضمن ایجاد عدالت در توزیع سرانههای ورزش سبب کشف و پرورش نیروهای جوان و استعدادهای نهفته ورزشی بسیاری در روستاهای این استان میشود.
به گزارش ایرنا هماینک ۴۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب بیشاز ۵۰ هیات استانی و ۵۰۰ هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.