اردشیر شهرکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برداشت مرکبات در سیستان و بلوچستان از مرداد آغازشده و تا بهمن ادامه دارد اظهار داشت: چهار هزار هکتار از باغات این استان به کشت مرکبات نظیر پرتقال، لیموترش و شیرین، گریپ فروت، نارنج و نارنگی اختصاص دارد که ۲هزار و ۷۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت مرکبات ۳۶ هزار و ۲۰۰ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: شهرستان های دلگان، نیکشهر، خاش، سرباز، دشتیاری، تفتان ،فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک عمده مناطق کشت مرکبات در استان هستند.
شهرکی اظهار داشت: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال سه هزار نفر را به طور مستقیم فراهم کرده است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در افزون بر ۸۰ هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.