حسین خدرویسی روز دوشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این تعداد خانوار در قالب پنج میلیون و ۲۹۰ هزار نفر تحت پوشش حمایتی هستند، اظهار داشت: مددجویان یاد شده با عنوان معیشت بگیر، تبصره ۱۴ و افراد تک خدمتی و چند خدمتی از خدمات حمایتی کمیته امداد بهره مند هستند.
وی تصریح کرد: در این میان میتوان به آمار جمعیتی و تحت پوشش یک میلیون و ۷۰۰ هزار سالمند، یک میلیون ۲۰۰ هزار زن سرپرست خانوار، ۴۰۰ هزار دانش آموز، ۸۰ هزار دانشجو و بیش از ۸۰ هزار بیمار خاص و صعبالعلاج اشاره کرد.
خدرویسی همچنین با اشاره به دیگر خدمات ارائه شده این حوزه به افراد تحت پوشش گفت: اکنون ۱۳۸ هزار و ۵۱۵ نفر در قالب فرزندان ایتام در طرح ویژه و فوق العاده اکرام و ۱۷۴ هزار و ۳۰۷ نفر در طرح فرزندان محسنین تحت خدمات حمایتی این کمیته هستند.
طرح محسنین شامل افرادی است که سرپرستان آنها به دلایلی از جمله بیماری توان و صلاحیت مدیریت خانواده را ندارند و فرزندان آنها در قالب طرح محسنین تحت حمایت خدمات ویژه قرار می گیرند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد ادامه داد: فقر در جامعه و کشور از شکل تک بعدی خارج و چند بعدی و پیچیده شده و کمیته امداد نمیتواند به تنهایی مسئول رفع فقر و محرومیت باشد.
وی افزود: از نظر نیروی انسانی بیشترین نیروهای این نهاد در دورترین ادارات کمیته امداد در مناطق محروم روستایی مرزی و شهرهای عمقی کشور در حال خدمت رسانی به مددجویان هستند.
خدرویسی با تاکید بر اینکه شناسایی، ارزیابی و ارجاع به حوزههای تخصصی و نیز توانمندسازی مددجویان بطور مستمر انجام می شود، گفت: سه چهارم بودجه کمیته امداد در این حوزه برای انجام امور مددجویان و ارائه خدمت به این عزیزان هزینه می شود.
وی گفت: حوزه حمایت و سلامت خانواده نیز بطور مستقیم با مددجویان در ارتباط است و این حوزه در سقف خدمترسانی به مددجویان از ورود تا خروج آنها ارائه خدمت می کند.
معاون کمیته امداد گفت: کمیته امداد به عنوان یک دستگاه، پیشرو در ارائه خدمات حمایتی به نیازمندان بوده و با افتخار و پرونده درخشان خود در بخشهای مختلف در خدمت به محرومان جامعه است و افتخار می کنیم که قهرمان خدمت رسانی در این عرصه هستیم.