نجمالدین احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال در مجموع برای خرید ۱۷دستگاه تراکتور و ۲۲ دستگاه ادوات مختلف، کشاورزان با معرفی به بانک کشاورزی، تسهیلات بانکی دریافت کرده اند.
وی اضافه کرد: این تسهیلات به متقاضیانی تعلق میگیرد که مراحل تشکیل پرونده از جمله مالکیت زمین کشاورزی و شرایط حد نصاب زمین زراعی یا باغی با توجه به نوع تراکتور را داشته باشند.
سرپرست جهاد کشاورزی اشنویه افزود: هماکنون ضریب مکانیزاسیون کشاورزی این شهرستان ۲.۸۷ اسب بخار در هر هکتار است که این ضریب با توجه به جایگزین شدن ادوات کشاورزی فرسوده، طی سالهای اخیر افزایش پیدا کرده و بیشتر از میانگین ضریب مکانیزاسیون کشاورزی آذربایجانغربی است.
وی افزود: امسال بیش از ۹ هزار هکتار از اراضی آبی و دیم این شهرستان به کشت پاییزه غلات اختصاص پیدا میکند که در هشت هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع، گندم و در بیش از۵۰۰ هزار هکتار نیز جو کشت میشود.
وی ارقام کشت شده در این شهرستان را از انواع «سرداری»، «آذری» و «باران» در اراضی دیم و ارقام «میهن»، «پیشگام» و «حیدری» در اراضی آبی عنوان کرد.
کشت پاییزه غلات (گندم و جو) هر سال از اوایل مهرماه شروع میشود که این کشت در مزارع دیم زودتر و در مزارع آبی پس از برداشت برخی محصولات از جمله ذرت و چغندرقند است.
اشنویه دارای ۳۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است که از این مقدار حدود ۲۲ هزار هکتار زیرکشت محصولات زراعی است؛ مهمترین محصولات زراعی این شهرستان گندم، چغندرقند و نخود است.