سید جواد حسینی روز شنبه در آیین افتتاح همزمان ۹ مرکز مشاوره و توانبخشی در مشهد افزود: با توجه به این که استان خراسان رضوی۱۳ درصد دانش آموزان با نیازهای ویژه کشور را در خود جای داده است چهار مرکز در شهرستانهای سبزوار، نیشابور، گناباد و مشهد به مرکز جامع تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: ۲۴ مرکز راهنمایی و توانبخشی در طول یک سال و ۶ ماه اخیر در کشور راه اندازی شده است و امروز با راه اندازی این ۹ مرکز، تعداد مراکز راهنمایی و توانبخشی استثنایی کشور به ۴۲ مرکز افزایش یافت.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: مراکز مشاوره در نظام تعلیم و تربیت استثنایی به یک مرکز جامع آموزش و اطلاع رسانی اولیا تبدیل خواهند شد تا خانواده ها در همه امور اطلاع پیدا کنند و نظر بدهند.
حسینی افزود: علاوه بر این طرح "ندای همراه" نیز با آموزش و همکاری ۱۶ مشاور برجسته کشوری آغاز خواهد شد و سامانه "صدای همراه" نیز با همکاری ۸۵۰ مشاور و مدد کار در خدمت مشاوره، راهنمایی و توانمندسازی خانواده ها خواهند بود.
وی ادامه داد: بخش زیادی از ماموریت های سازمان بهزیستی در حوزه مدد کاری در زمره ماموریت های این معاونت آموزش و پرورش استثنایی است و علاوه بر این ها این معاونت در طرح سنجش، طرح تلفیق فراگیر و مراکز ویژه اختلالات یادگیری به آموزش و پروش عمومی هم خدمات ارائه می دهد.
او با بیان اینکه در آموزش و پرورش استثنایی خانواده به نسبت آموزش و پرورش عادی جدی تر تلقی می شود اضافه کرد: بسته تحولی خانواده محور در نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه در حال تدوین است.