به گزارش ایرنا؛ «هوشنگ بازوند» عصر شنبه در بیست و ششمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه در سرسرای شهدای دولت استانداری افزود: وقتی صحبت از شبانهروزی بودن این مرکز میشود نشان دهنده تلاش شبانهروزی در کشور برای رفع موانع تولید و بهبود کسب و کار است.
وی با بیان اینکه ممکن است این مرکز نقصهایی داشته باشد، گفت: راهاندازی این مکان کار ارزشمندی است چرا که صنعت و صنعتگران احساس میکنند دولت به دنبال حل مشکلات آنها است.
بازوند اضافه کرد: دستگاههای اجرایی باید توجه داشته باشند که نمایندگان خود در مرکز شبانهروزی فوریتهای واحدهای تولیدی را از میان افراد کارآزموده، مجرب و دارای اختیار انتخاب کنند تا بتوانند مشکلات را حل و فصل نمایند.
وی یادآوری کرد اگر چنانچه گزارشی مبنی بر عدم ارائه خدمات مناسب این نمایندگان گزارش شود، خود مدیرکل و یا معاونان وی باید در این مرکز حضور پیدا کنند.
🔹استاندار کرمانشاه با بیان اینکه راهاندازی این مرکز تا مقداری حجم کار ستاد تسهیل را کاهش میدهد، اضافه کرد: باید از طریق صدا و سیما، رسانهها، فضای مجازی و تبلیغات محیطی اطلاعرسانی لازم به مردم در زمینه راهاندازی این مرکز انجام شود.
بازوند در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تحریمهای ظالمانه و شرایط کرونا موجب شده تا کشور از نظر اقتصادی در شرایط مطلوبی نباشد و رفع مشکلات نیازمند کار شبانهروزی است.
وی با اشاره به حضور آقای «رزمحسینی» به عنوان وزیر صمت، افزود: در گذشته بررسی مصوبات استانها در ستاد ملی تسهیل گاهی تا هفت ماه به طول میانجامید و در برخی موارد هم عملی نمیشد اما در حال حاضر این مهم به مدیران جهادی و با تجربه محول شده است که میتواند گامی مهم در این زمینه باشد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت اکنون یک هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد و بیش از ۳۰هزار نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.