سالار قاسمی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، خانواده را رکن مهم تعلیم و تربیت دانست و اظهارداشت: ارتباط خانواده با مدرسه یک الزام در پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت است.
وی با اشاره به اینکه در شرایط به وجود آمده، کارکرد خانواده درامور تحصیلی و ارتباط با مدرسه به دلیل شیوع ویروس کرونا تغییر پیدا کرده است،خاطرنشان کرد: در این روزها هرخانواده برای دانش آموزان نقش یک معلم یار را برعهده دارد.
وی تصریح کرد: رسالت خانواده در زیست بوم جدید نیز نسبت به گذشته تغییر کرده است لذا امروز یکی از کارکردهای خانواده در شرایط جدید مشارکت و نظارت درآموزش مجازی دانش آموزان است.
قاسمی بیان داشت: یکی از دغدغه های اصلی در شرایط فعلی توجه به بعد دینی و اعتقادی دانش آموزان است که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان اولین رکن به آن اشاره شده است.
وی ادامه داد: آسیب فضای مجازی و چگونگی حضور دانش آموزان دراین فضا و ارتباط دانش آموزان با گوشی تلفن همراه و تبلت از دیگر دغدغه هایی است که با همراهی اولیا و مربیان و با تقویت باور توحیدی دانش آموزان می توان این دغدغه ها را برطرف کرد.
وی با بیان اینکه زیباترین بنای زندگی در دنیا خانواده است، اضافه کرد: خانه و خانواده نخستین مدرسه و محل یادگیری و تربیت است و والدین درشرایط فعلی باید معلم یارآموزش و پرورش باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش البرزادامه داد: در زیست بوم جدید ضرورت دارد والدین در راستای تقویت اموردرسی و تربیتی فرزندانشان همگام با توصیه های معلمان و فعالان حوزه پرورشی مدارس در فضای مجازی گام بردارند.
وی یادآورشد: هرچه ارتباط خانواده با مدرسه بیشتر باشد، علاوه بر ترغیب فرزندان به تحصیل علم و دانش، آنان را در برابر آسیب های اجتماعی مصون تر خواهد کرد.
قاسمی گفت: مشارکت والدین در تحصیل فرزندان و موفقیت های فردی و اجتماعی آنان بسیارموثر است.
وی عنوان کرد: در شرایط شدت شیوع ویروس کرونا، معلمان، کادر مدارس و دانش آموزان با تلاش مجدانه و بهره گیری از فضای مجازی درتلاشند که تمامی محتواهای آموزشی و پرورشی در فرآیند یاددهی و یادگیری ارائه گردد.
وی افزود: پیوند و همکاری مدرسه و خانواده درسال تحصیلی جدید نباید به دلیل حاکم بودن وضعیت کرونایی قطع شود.
مدیرکل آموزش و پرورش البرزتاکید کرد: تقویت ارتباط خانه و مدرسه به منظور ایجاد تعامل لازم بین والدین و معلمان در راستای نظارت برفرآیند آموزش ، ایجاد همدلی و کاهش دغدغه ها در مدارس البرز ضروری است.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز و ۲۴ هزار فرهنگی دارد.