اراک - ایرنا - مرکز شبانه‌روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاری استان مرکزی روز دوشنبه با حضور استاندار مرکزی و جمعی از مسئولان در سازمان صنعت، معدن و تجارت آغاز به کار کرد.

استاندار مرکزی در آئین بهره‌برداری از  این مرکز خدمات سرمایه گذاری افزود: شاخص‌های اقتصادی استان مرکزی در سال جاری نشان می‌دهد که با تلاش مسئولان استان، فعالان اقتصادی و کارآفرینان، جهش تولید در استان محقق شده و باید تلاش شود که این مهم در پنج ماه آینده نیز تدوام داشته باشد.
سید علی آقازاده ادامه داد: استان مرکزی ظرفیت‌های بسیاری برای تحقق جهش تولید دارد و برنامه‌ریزی‌های مناسبی برای بهره‌گیری حداکثری از این ظرفیت‌ها صورت گرفته که در صورت اجرای صحیح برنامه‌ها و مشارکت تمامی دستگاه‌های مسئول، شرایط اقتصادی استان بهبود خواهد یافت.
استاندار مرکزی بیان کرد: ‌با وجود شرایط تحریم و محدودیت‌های اقتصادی که در سال جاری به اوج خود رسیده، فرآیند تولید در استان و کشور با قدرت جریان دارد.
آقازاده بیان کرد: بازگشایی مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی فرصت مناسبی است تا تولید کنندگان در نقاط مختلف استان بدون حضور در سازمان صنعت، معدن و تجارت مشکلات خود را در بر ساعت از شبانه روز مطرح تا نسبت به حل مشکلات اقدام شود.
وی اظهار داشت: راه‌اندازی این مرکز گام بلندی در جهت چابک‌سازی و تسهیل امور اداری برای حل مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: در مرکز فوریت خدمات سرمایه‌گذاری، نمایندگان تمام دستگاه‏‎های مرتبط از قبیل معاونت‌های مختلف سازمان صمت، جهادکشاورزی، امور مالیاتی، تامین اجتماعی و بانک‌ها با هدف حل مشکلات تولید و طرح‏‎های سرمایه‎گذاری با اختیار تام حضور دارند.
سعید جعفری کرهرودی افزود: مرکز شبانه روزی رسیدگی و رفع مشکلات تولید و سرمایه‌گذاری در سال جهش تولید برای کاهش التهاب در حوزه های صنعتی و سرمایه‌گذاری ایجاد شده و کارآفرینان استان می‌توانند به طور شبانه روزی مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی خود را به این مرکز اعلام کنند و دستگاه‌های مرتبط نیز موظف هستند تا در کمترین زمان ممکن مشکلات را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام کنند.
وی ادامه داد: استان مرکزی در سال‌های ۹۷ و ۹۸ در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ پیشتاز استان‌های دیگر بوده به طوری که سه هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات در این قالب به ۱۵۹ تولیدکننده پرداخت شده است.
رئیس سازمان صمت استان مرکزی بیان کرد: در ۲ سال گذشته هفت هزار و ۴۹۶ میلیارد ریال تسهیلات نوسازی به صنایع مختلف استان تزریق شده و بر اساس آمارهای موجود این میزان تسهیلات بیشتر از سهم برنامه‌ریزی شده استان پرداخت شده است.
جعفری کرهرودی افزود: در سال جاری نیز ۱۲۲ پرونده با درخواست پنج هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شده و ۲۲ واحد نیز ۷۲۵ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.

استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور بیش از 2 هزار و 900 واحد صنعتی کوچک و بزرگ دارد.