ژاله نیکرو روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: این صنف برای بازگشایی مجدد حدود ۷۰ میلیون ریال تجهیزات بهداشتی خریداری و برای کارکنان خود گواهی سلامت اخذ کردهاند و در عین پذیرایی نیز پروتکلهای بهداشتی رعایت و از دستکش و ماسک استفاده میشود.
رییس انجمن واحدهای پذیرایی، بینراهی و مجتمعهای گردشگری و سفره خانههای هرمزگان یادآور شد: وقتی که همه فعالیتها بازگشایی شده و مسافران و مهمانان از نقاط مختلف کشور در شهر بندرعباس و این استان حضور دارند احتمال افزایش تعداد مبتلایان به کرونا هم میرود.
نیکرو گفت: تالارهای پذیرایی حاضرند برای مقابله با شیوع بیشتر بیماری کرونا فعالیت خود را تعلیق کنند اما آیا مردم نیز مراسمها و عروسی های خود را برگزار نمیکنند، پس بهتر است این مراسمها در تالارهای پذیرایی که بر آنها نظارت هست برگزار کنند.
وی یاد آورشد: چندین نفر از اماکن نیروی انتظامی، میراث فرهنگی، فرمانداری و سایر نهادها بر عروسیها نظارت دارند که تعداد این ها از تعداد مهمانان خانوادهها هم بیشتر است و چنین جشنی برای عروس و داماد دلنشین نخواهد شد.
وی اشاره کرد: اکنون تالارهای پذیرایی عروسیها و مراسمهای به تعویق افتاده را با همان نرخ قبلی برگزار میکنند تا نزد مردم و سایر مشتریها بدقول نشوند، این درحالی است که به دلیل تورم قیمت مواد مورد نیاز مانند مرغ، گوشت و برنج افزایش بسیاری در این مدت داشته است و قیمت یک گالن ۲۰ لیتاری الکل برای ضد عفونی ۱۳ میلیون ریال است.
۴۴ تالار پذیرایی استان هرمزگان از ۲۷ مهرماه سالجاری براساس مجوز ستاد کرونا فعالیت خود را آغاز کرده اند که پیشتر خبرآن منتشر شده بود.