تهران- ایرنا- استاندار تهران اعلام کرد: با تمام محدودیت‌هایی که در زمان شیوع بیماری کرونا داریم؛ تلاشمان از ابتدای سال جهش تولید، اشتغال جدید و حفظ اشتغال موجود بوده‌است.

به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز دوشنبه در نشست افتتاح مرکز شبانه روزی فوریت های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری استان تهران گفت: در استان تهران قبل از شکل‌گیری مرکز بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری، چنین روحیه‌ای برای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و حتی بخش خصوصی فراهم بوده چنانچه نرخ بیکاری سال ۹۸ نسبت به ۹۷ کاهش داشته و همچنین نرخ بیکاری در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ کاهش داشته که این روند امیدوار کننده است.

وی افزود: امروز به بهانه افتتاح مرکز بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‎گذاری دور هم جمع شدیم تا نگاه جدیدتری را به مقوله تولید و اشتغال و حمایت از سرمایه گذاری داشته باشیم.

محسنی بندپی ادامه داد: اگر دغدغه ایجاد اشتغال همه جانبه داشته باشیم در سال جهش تولید می‌توانیم حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید را در بر داشته باشیم.

۵۴ درصد سپرده‌های بانک‌ها در کشور متعلق به شهروندان تهرانی است

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: بر خلاف سایر استان‌ها هنوز در استان تهران یک نماینده واحد از سوی شورای هماهنگی بانک‌های استان در جلسات حضور پیدا نمی‌کند این در حالی است که میزان سپرده‌گذاری شهروندان استان تهران در بانک‌های کشور ۵۴ درصد است اما متأسفانه متقاضیان که از سوی ستاد تسهیل برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی می‌شوند کمتر به نتیجه می‌رسند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر برای استان‌های البرز و سمنان معنایی ندارد اما در تهران با استقرار ۲۰ درصد صنایع کشور متأسفانه این قانون مانع جهش تولید است که با تلاش‌های صورت گرفته هنوز نتوانستیم این مشکل را برطرف کنیم.

تعیین تکلیف۳ هزار قطعه زمین راکد در شهرکهای صنعتی استان تهران

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران نیز در این نشست با بیان اینکه سه هزار و ۱۱۶ قطعه زمین راکد در شهرک‌های صنعتی استان که از سال ۶۰ واگذار شده بودند شناسایی شده اند، گفت: برخی متقاضیان این زمین را دریافت کرده‌بودند اما عملاً فعالیت تولیدی و صنعتی در این مجموعه‌ها صورت نمی‌گرفت.

حشمت الله عسگری ، به موقع نبودن حمایت‌های دولت از واحدهای تولیدی و روند زمان بر بوروکراسی‌های دست و پاگیر اداری را یکی از مطالبات تولیدکنندگان در استان تهران اعلام کرد.

به گفته وی، افتتاح مرکز شبانه روزی فوریت‌های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی در استان تهران تا حد زیادی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی در استان تهران را رفع می‌کند.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: نمایندگان مقیم دستگاه‌های عضو ستاد تسهیل با حضور در این مرکز باید مشکلات تولیدکنندگان را مرتفع کنند و در این راستا پیشنهادهایی درباره قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر در تهران را به محیط زیست داده‌ایم و با جدیت پیگیر این موضوع هستیم.

وی همچنین از ساماندهی مجتمع‌های صنفی با مصوبه شورای برنامه ریزی استان از طریق اتحادیه‌ها در استان تهران خبر داد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در این نشست، گفت: تاکنون به ۶۴۱ پرنده واحدهای صنعتی در سال ۹۹ رسیدگی کردیم و ۶۱۴ مصوبه داشتیم که ناظر به حفظ و ایجاد اشتغال در استان تهران است.

یدالله صادقی افزود: ۱۳۱ هزار و  ۹۰۰ نفر در واحدهای صنعتی اشتغال داشته اند که با صدور مجوز و با مداخلات قانونی سعی کردیم از اینکه اشتغال این واحدها تضعیف؛ و یا نقدینگی‌شان تامین نشود.

به گفته وی، با مصوبات ستاد تسهیل تلاش کردیم مشکلات تملیکی واحدهای صنعتی و تولیدی را متوقف کتیم و اگراین واحدها بخاطر بدهی معوق تعطیل هستند، مشکلات‌شان راحل کنیم.

رییس سازمان صمت استان تهران خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۱۶پرونده تعیین تکلیف شده و جلسات هماهنگی برای تامین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی را نیز داریم که با همکاری استانداری تهران، همگرایی خوبی بین صنعت و محیط زیست ایجاد شده است.

مرکز  شبانه‌روزی فوریت های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری استان تهران امروز -دوشنبه- در محل سازمان صمت  استان افتتاح شد.