دکترمحمدرضا میرزاحسینیان روز سهشنبه در گفتوگوی اختصاصی با ایرنا اظهار کرد: از زمان رسمی اعلام شیوع ویروس کرونا در اسفندماه سال گذشته تاکنون، ۸ هزار و ۲۶۰ بیمار مشکوک از شهرستانهای ورامین، پیشوا، قرچک، پاکدشت، ری و سایر شهرستانهای استان تهران به بیمارستانهای شهید مفتح و شهدای ۱۵ خرداد ورامین مراجعه و خدمات درمانی را دریافت کردند.
وی افزود: از مجموع این تعداد بیمار، ۴ هزار و ۲۸۴ نفر مربوط به بیمارستان شهید مفتح و ۳ هزار و ۹۷۶ نفر مربوط به بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد میباشند.
وی گفت: بر اساس آمار مستند موجود در بیمارستان شهید مفتح، از دوم اسفندماه سال گذشته تا پنجم آبان امسال، ۴ هزار و ۲۸۴ نفر با علائم کرونا به بیمارستان شهید مفتح ورامین مراجعه کردند که از این تعداد، هزار و ۴۳۸ نفر در بخشهای کرونا بستری و ۴۱ نفر به سایر بیمارستانها اعزام شدند.
میرزاحسینیان تصریح کرد: از تعداد مراجعه کننده مشکوک به بیمارستان شهید مفتح و بر اساس نتایج آزمایش کشت و پی سی آر، ۹۶۸ نفر به صورت قطعی به بیماری کرونا مبتلا شده بودند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ورامین در خصوص بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد اظهار کرد: از مجموع ۳ هزا رو ۹۷۶ بیمار مشکوک مراجعه کرده به بخش تریاژ بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد، ۲ هزار و ۲۵۳ نفر به صورت سرپایی پس از دریافت خدمات درمانی، به منظور قرنطینه در منزل از اورژانس ترخیص شدند.
وی گفت: از کل مراجعین مشکوک به کرونا، هزار و ۷۲۳ نفر در بخش های کرونا و اورژانس بستری و خدمات تخصصی را دریافت کردند که از این تعداد، ۶۴۲ نفر به طور قطع به کرونا مبتلا بودند.
وی اظهار کرد: هزار و ۵۲۸ بیمار مشکوک و مبتلا به بیماری کرونا پس از طی کردن دوره بیماری، از بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد ترخیص شدند و ۳۱ بیمار نیز به سایر بیمارستانها اعزام گردیدند.
میرزاحسینیان گفت: طی این مدت، در بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد، ۲ هزار و ۲۳۳ تست کرونا از مراجعین دریافت شده که ۹۹۳ مورد مثبت، هزار و ۸۲ مورد منفی و ۲۹ نفر منتظر جواب است.
وی اظهار کرد: با توجه به این که بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد، تنها بیمارستان تأمین اجتماعی جنوبشرق تهران است، بیمارانی از شهرستانهای ورامین، قرچک، پیشوا، پاکدشت، شهرری و جوادآباد به این مرکز درمانی مراجعه کردهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین تصریح کرد: از مجموع بیماران مراجعه کرده به دو بیمارستان ورامین، ۳.۷۰۴ درصد فوت کردهاند که از این میزان، ۶۲ درصد فوتیها مربوط به شهرستان ورامین است و مابقی افراد فوت شده برای سایر شهرستانها میباشند که این میزان فوت شده، ۲.۳ کل مراجعین را شامل میشود.
وی تأکید کرد: باید توجه داشت که مراکز درمانی شهرستان ورامین علاوه بر بیماران بومی، به بیماران سایر شهرستانها نیز خدمات درمانی ارائه میدهد و در اصل، بیش از یک میلیون نفر جمعیت را پوشش میدهد.
وی گفت: طی این مدت، ۵۰ درصد از تختهای بیمارستان شامل دو بخش جنرال با ظرفیت ۳۷ تخت، بخش ویژه با ظرفیت ۱۱ تخت، بخش اورژانس با ظرفیت ۱۰ تخت و بخش دیالیز به ظرفیت دو تخت، به منظور بستری بیماران کرونایی اختصاص یافتهاست.
میرزاحسینیان افزود: طی ایام شیوع ویروس کرونا، یک دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت ۶۰۰ لیتر در دقیقه به مجموع موجودی بیمارستان افزوده شد ضمن این که ۴ دستگاه ونتیلاتور، ۳ دستگاه دیالیز، ۳ دستگاه مانتیتور پرتابل، ۳ دستگاه مانتیتور سانترال، یک دستگاه ساکشن، ۱۰ دستگاه پالس اکسی متری، یک دستگاه ونتیلاتور پرتابل، یک دستگاه نوار قلب، ۱۰ عدد فلومتر اکسیژن و ۱۵ دستگاه مانومتر پرتابل اکسیژن به موجودی بیمارستان افزوده شد.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران قرار دارد.