ساخت «بالن ارتباطی» که حاصل دانش و تلاش، پژوهشگران پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با کاردبرد استفاده در مواقع بحرانی را مورد بررسی قرار داده است.
تازهترین ویدیوی منتشر شده از سوی وزارت ارتباطات به معرفی بالن ارتباطی میپردازد که در چارچوب دستیابی به اهداف ایران هوشمند توسط پژوهشگران ایرانی ساخته شده است.
این بالن در سالهای گذشته با طراحی و ساخت یک نوع بالن ارتباطی انجام شد و مشکل قطع ارتباطات در مواقع بحرانی را حل کرده؛ بالنی که با تجهیزات بیسم بر فراز مناطق آسیب دیده، ارتباطات شبکه را برای مردم و نیروهای امدادی برقرار میکند.
این وسیله نوین ارتباطی با قابلیت حمل ۳۰۰ کیلوگرم تجهیزات ارتباطی تا ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری پرواز میکند و منطقه بحرانزده را تحت پوشش قرار میدهد و امکان اتصال بیش از یک هزار نفر را به شکل همزمان و۱۰ هزار نفر را به شیوه غیر همزمان با سرعت یک گیابیت بر ثانیه فراهم میکند. همچنین با دوربینی که قابلیت زوم ۳۰ برابری دارد امکان رصد مناطق نیازمند به امدادرسانی را محقق میکند.
به گزارش ایرنا، پارسال هنگام بروز سیل و زلزلههایی که در شمال و غرب کشور رخ داد، این بالنها توانستند ارتباط مناطق سیلزده را حفظ کنند تا سرویسدهی به آنها به خوبی انجام شود.