علیاصغر صبوحی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از روز گذشته که نام شهرها و مناطق پرخطر کرونایی از سوی ستاد ملی کرونا اعلام شد، گروههای نظارت و بازرسی در سمیرم کار خود را آغاز کردند.
به گفته وی با اجرای محدودیتهای کرونایی در شهرهای پر خطر از جمله سمیرم، بازرسی ها و سرکشی مشترک با حضور بازرسان بهداشت محیط، اداره صمت و اماکن نیروی انتظامی شهرستان از صنوف وگروههای شغلی در شهر سمیرم به شکل روزانه در حال انجام است.
مدیر شبکه بهداشت سمیرم با بیان اینکه در این بازدیدها چگونگی رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا در گروه شغلی مجاز به فعالیت بررسی می شود، ادامه داد: از روز گذشته برخورد قانونی با گروههای شغلی که مجاز به فعالیت نیستند انجام گرفت که ۱۰ واحد صنفی متخلف در همین رابطه اخطار گرفتند و پلمب شدند.
صبوحی تصریح کرد: استفاده از ماسک در واحدهای مجاز به فعالیت بویژه سوپر مارکتها، فروشگاه های زنجیرهای از جمله رفاه، کوثر، کورش و میوه فروشیها الزامی است.
وی به همراهی و همکاری خوب سمیرمیها با مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا اشاره و اضافه کرد: طبق گزارشهای این ستاد، در بین شهرستان های اعلام شده دارای محدودیت کرونایی در استان اصفهان سمیرمیها بهترین عملکرد را داشتهاند و با تعطیلی کسب و کارهای خود به نوعی در این شرایط سخت اقتصادی ایثار کردهاند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سمیرم آخرین آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در این شهرستان را ۹۲۰ نفر اعلام کرد و گفت: متاسفانه در سه هفته اخیر شاهد جهش آنی و رشد چندصد نفره ابتلا به این بیماری بودیم.
صبوحی یادآور شد: ۴۲ نفر تا امروز بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست دادهاند که آخرین آنها یک مرد از روستاهای بخش وردشت در شمال این شهرستان بود.
وی با تاکید بر اینکه مردم تا جایی که امکان دارد از اجتماعهای گروهی همچون برگزاری عروسی و دورهمیها خودداری کنند، افزود: تردد غیرضروری میتواند موجب انتشار بیماری کرونا شود و شرایط را سختتر کند.
آرش نجیمی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز گذشته اعلام کرد: شهرستانهای خوانسار، سمیرم، شاهینشهر و میمه، گلپایگان و نجفآباد بدلیل افزایش ناگهانی موارد ابتلا و بستری بیماران کرونا در شرایط بحرانی قرار گرفتند.
بنا به گزارش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ابتدای شیوع کووید ۱۹ تا پایان مهر امسال حدود ۴۲ هزار بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستانهای این استان بستری شدند و از بین آنها چهار هزار و ۶۰۰ نفر جان باختند که تست کرونای ۲ هزار و ۳۰۰ نفر آنها مثبت و قطعی بود.
بخش بهداشت و درمان منطقه سمیرم دارای ۳۶ خانه بهداشت، ۶ پایگاه سلامت روستایی، ۶ پایگاه اورژانس ۱۱۵ و یک بیمارستان ۸۶ تختخوابی(بیمارستان سیدالشهدا) در کنار درمانگاه شهید پیرمرادیان بسیج ناحیه این شهرستان است.
سمیرم با افزون بر ۹۰هزار جمعیت، ۱۵۰ آبادی و روستا، چهار بخش و ۶ شهر در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است.