دانشیار گروه مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد روز سهشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: هدف از برگزاری این دست کارگاهها، ارتقاء و افزایش سطح همکاریهای متقابل دانشگاه فردوسی مشهد با سایر دانشگاههای جهان از جمله کشور هندوستان است.
دکتر حسین بانژاد افزود: از آنجایی که از سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان قطب تبادل علمی با هندوستان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شد در این کارگاه استادان ایرانی با مدیریت اینجانب از دانشگاه فردوسی مشهد و استادان هندی با مدیریت دکتر گوهر محمود از دانشگاه ملی اسلامی دهلی نو، به طرح مباحث و دیدگاه های علمی خود می پردازند.
او ادامه داد: برپایی این کارگاه در اواخر سال گذشته و قبل از شیوع بیماری کرونا برنامه ریزی شده بود ولی با توجه به لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، برگزاری مجازی این کارگاه در دستور کار قرار گرفت و اکنون شاهد برگزاری این کارگاه هستیم.
دانشیار گروه مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد گفت: برگزاری این کارگاه به صورت مجازی، تجربه جدیدی بود تا قابلیت نشستها و کارگاههای مجازی بینالمللی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
بانژاد افزود: بر همین اساس باید ارزیابی استفاده از توانمندی فضای مجازی برای ایجاد دورههای مشترک، تبادل استاد و دانشجو، برگزاری سمینارهای تخصصی که قبل از این به صورت حضوری انجام میشد صورت پذیرد تا ارتقای رنکینگ دانشگاهی، در بُعد بینالمللی با توقف روبهرو نشود.
وی اضافه کرد: علاقهمندان برای بهرهمندی میتوانند به آدرس اینترنتی https://www.skyroom.online/ch/cdum/indo-iranian-workshop مراجعه کنند.
در این کارگاه مشترک که به صورت مجازی در حال برگزاری است ۲۴ نفر از استادان دانشگاهی از دو کشور هند و ایران ، آخرین موضوعات و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی مدیریت منابع آب شامل آلودگی آب، جمعآوری آبهای هر اقلیم، حکمرانی آب و مدیریت منابع آب را به بحث و اشتراک نظر می گذارند.