خمین - ایرنا - رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خمین گفت: نیکوکاران این شهرستان در قالب پویش « ایران همدل » امسال ۵۰میلیارد ریال نذورات خود را برای اطعام محرومان به کمیته امداد پرداخت کردند

جواد داودی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مبلغ  با مشارکت خیران و بانیان نذری ، مسئولان هیات‌های مذهبی، دهیاران و شوراهای اسلامی خمین جمع‌آوری ، ساماندهی و بین نیازمندان و محرومان این شهرستان توزیع شد.
وی با بیان اینکه نذورات مردمی در قالب وجوهات نقدی، سبدهای کالایی و غذای گرم بسته‌بندی شده بهداشتی بود،اضافه کرد: بیش از ۶ میلیارد از این کمکها به طور مستقیم به کمیته امداد خمین تحویل داده شد و توسط مددکاران بین نیازمندان توزیع شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خمین اظهار داشت:۲۰ راس گوسفند ، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰کیلوگرم گوشت و ۱۱هزار وعده غذای گرم بخش دیگری از نذورات مردمی این شهرستان در پویش ایران همدل بود.
داودی گفت: در طرح ایران همدل بیش از چهار هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد خمین و ۲ هزار خانوار نیازمند در این شهرستان از کمکهای مردمی بهره مند شدند. 
وی توضیح داد: پویش ایران همدل به صورت متمرکز و با همکاری سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد مستضعفان، سازمان صدا وسیما، سازمان بسیج و وزارت ارتباطات و با شعار «از همدیگر گره گشایی کنیم» در ماه های محرم و صفراجرا شد.

هشت هزار نفر از جمعیت ۱۰۵ هزار نفری خمین زیرپوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دارند.