احمد رضا سمیعی نسب روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: بازرسان این سازمان در این مدت، ۶۳۸ مورد بازرسی به منظور جلوگیری از تخلف «عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق» انجام داده اند که از این تعداد بازرسی، ۵ مورد منجر به تشکیل پرونده تخلف به ارزش ۱۳ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال شده است.
وی با اشاره به این که همه پروندههای تخلف برای رسیدگی در اختیار تعزیرات حکومتی استان قرار گرفته است، افزود: آمار بازرسیها برای مقابله با قاچاق در استان، نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۶ درصد افزایش یافته و از حیث ارزش ریالی نیز، ۶۰۵ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: در این راستا بیش از ۴۱۱ هزار قلم کالای قاچاق کشف شده که بیشتر آنها شامل، نهادههای دامی(ذرت دامی ، جو )، موادغذایی(گردو با پوست، آرد گندم، نوشیدنی)، شوینده بهداشتی(پودر ماشین لباسشویی) است.
سمیعی نسب گفت: همچنین بازرسان این سازمان تعداد ۱۴۸ مورد تذکر و اخطار کتبی به واحدهای خردهفروش دادند و ۷۴ گشت مشترک با دستگاههای نظارتی استان برگزار کردند.
وی بیان کرد: در این مدت گشتهای مشترک برای مقابله با تخلف عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق در جریان همراهی دستگاههایی همچون تعزیرات حکومتی، جهادکشاورزی و معاونت غذا و دارو با بازرسان سازمان صمت استان برگزار شده است.
وی ادامه داد: بازرسیها برای مقابله با قاچاق در بازار استان به صورت مستمر جریان دارد و شهروندان میتوانند گزارشهای خود در این رابطه را برای رسیدگی به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند.
درمجموع تعداد ۳۶هزار و ۲۵۳ واحد صنفی مجوز دار در استان فعالیت میکند که ۲۱هزار و ۶۵۸ مورد آن توزیعی و خدماتی و ۱۴هزار و ۵۹۵ مورد آن تولیدی و فنی است.