تهران - ایرنا - تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و مجتمع فنی تهران به‌منظور ارائه آموزش‌های شغلی و مهارت‌افزایی ایثارگران امروز چهارشنبه با هدف اشتغال ایثارگران به مدت دو سال به امضا رسید.

به گزارش ایرنا از «ایثار»، محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و مجتمع فنی تهران ضمن تبریک هفته وحدت گفت: دو فصل از قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران به موضوع اشتغال این عزیزان اختصاص دارد. بر اساس این قانون بخشی از وظایف در راستای ایجاد شغل برای ایثارگران بر عهده بنیاد و بخشی دیگر بر عهده سایر دستگاه‌هاست.

وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن پیگیری اجرای وظایف سایر دستگاه‌ها در زمینه اشتغال ایثارگران، وظایف خود را نیز در این زمینه با جدیت پیگیری می‌کند.

تفاهم‌نامه‌ای که امروز با مجتمع فنی تهران به امضا رسید نیز در راستای عمل به همین وظایف است. یکی از موضوعاتی که از زمان حضور سعید اوحدی در بنیاد شهید و امور ایثارگران با جدیت پیگیری شده موضوع اشتغال ایثارگران بوده است و بر همین اساس تا امروز تفاهم‌نامه‌هایی با چندین وزارتخانه و ۱۸ استانداری در سراسر کشور به امضا رسیده است. یکی از بندهای تفاهم‌نامه‌هایی که به‌صورت استانی به امضا رسیده‌اند موضوع ارائه آموزش‌های شغلی به ایثارگران جویای شغل بوده است.

پاکدل با بیان اینکه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و مجتمع فنی تهران از چند سال پیش در حال انجام است افزود: خوشبختانه این همکاری رضایت‌بخش بوده و امروز نیز تفاهم‌نامه همکاری بنیاد با مجتمع فنی تهران مجدداً به امضا می‌رسد و در واقع ادامه همکاری‌های دو مجموعه تمدید می‌شود.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: مجتمع فنی تهران این ظرفیت را دارد تا بسته‌های آموزشی لازم را متناسب با مشاغلی که امروز مورد نیاز جامعه است ارائه دهد. این آموزش‌ها باید به‌روز باشند و بر اساس نیازهای منطقه‌ای و فرهنگی ارائه شوند. به‌عنوان مثال ممکن است در یک منطقه حوزه کشاورزی دارای رونق باشد و آموزش در این زمینه می‌تواند مؤثر باشد. این آموزش‌ها باید در جنبه‌های تئوری، عملی و کارگاهی ارائه شوند و امیدواریم ارائه این آموزش‌ها به بهترین وجه صورت گیرد.

پاکدل در انتها تأکید کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا نیاز به ارائه آموزش‌های مجازی با روش‌های نوین احساس می‌شود. افرادی که می‌توانند از این آموزش‌ها استفاده کنند نیز فرزندان ایثارگران جویای شغل، ایثارگران شاغل در حوزه‌هایی که نیاز به توسعه و به‌روزرسانی دارند و فرزندان همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

آموزش‌های شغلی ابزاری برای تولید اشتغال

سعید سعادت مدیرعامل مجتمع فنی تهران نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از همکاری چندساله با بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: آموزش‌های شغلی ابزاری برای تولید اشتغال است و ایجاد فرصت شغلی برای جوانان کشور اهمیت بسیار زیادی دارد. یک جامعه با توسعه یافتن تک‌تک افراد جامعه به توسعه واقعی می‌رسد و آموزش به افراد نقش مهمی در این توسعه دارد.
وی ادامه داد : ارزش‌ها دلیلی هستند که باعث می‌شود یک فرد دست به فداکاری و ایثارگری بزند. در حوزه شغلی نیز باید بکوشیم افراد ارزش‌های خود را بشناسند تا موفق باشند. افراد باید متناسب نیازهای روز آموزش ببینند، سالانه مشاغل بسیاری تغییر پیدا می‌کنند و موفقیت در این حوزه نیازمند کسب آموزش‌های مستمر است.

جامعه ایثارگری به سمت خود اشتغالی و اشتغال‌زایی سوق داده می‌شود
 سردار حسن‌زاده مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم با تشکر از همکاری‌های مجتمع فنی تهران گفت: با توجه به محدودیت‌های استخدامی موجود جامعه ایثارگری به سمت خوداشتغالی و اشتغال‌زایی سوق داده می‌شود. در این راستا عزیزان ایثارگر باید مهارت‌هایی را کسب کنند تا بتوانند به‌خوبی در زمینه خوداشتغالی و کارآفرینی مؤثر باشند.

وی افزود:  اوحدی از زمان حضور در بنیاد شهید و امور ایثارگران عزمی جدی در زمینه ایجاد اشتغال برای ایثارگران داشته‌اند و در راستای همین موضوع تفاهم‌نامه‌های مختلفی با وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها به امضا رسیده است و تفاهم‌نامه با مجتمع فنی تهران نیز در همین راستا است.

گفتنی است در پایان این مراسم این تفاهم‌نامه با موضوع «همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و مجتمع فنی تهران در زمینه توانمندسازی و آموزش‌های فنی و مهارتی متناسب با نیاز بازار کار برای جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران با رویکرد ایجاد اشتغال پایدار با بهره‌گیری از خدمات آموزشی حضوری و مجازی شعب، نمایندگی‌ها و دپارتمان‌های آموزشی مجتمع فنی تهران در سراسر کشور» به مدت ۲ سال به امضا رسید.