به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به اینکه کارآیی شهرهای استان در تولید آرد و گندم باید مورد مقایسه، بررسی و ارزیابی قرار گیرد، افزود: در سال گذشته میزان خرید تضمینی گندم نسبت به سال پیش از آن افزایش قابل توجهی داشته است.
وی گفت: با توجه به اینکه مازندران جزو استان های پر مصرف و وارد کننده در این بخش می باشد، بازاریابی و فروش باید مورد توجه کارخانجات آرد استان قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در مازندران با عنوان اینکه افزایش کیفیت نان باید هدف اصلی خبازی ها باشد، افزود: ارائه آرد باکیفیت انتظار ما از کارخانجات است و باید در کیفی سازی آرد و میزان ذخیره اضطراری توجه ویژه داشت.
حسین زادگان گفت: برای افزایش درآمد و بهبود کسب و کار نانوایی های دولتی ضرورت دارد صدور مجوز نانوایی ها در استان جز در موارد ضروری متوقف گردد و مشکلات حوزه آرد و نان باید طی یک فرآیند زمانی مشخص حل شود.
وی یادآور شد: بهسازی و نوسازی نانوایی ها از موضوعات مهم استان است که باید با ارائه تسهیلات بانکی به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار گیرد.
استاندار همچنین با تاکید بر برگزاری جلسات شهرستانی وارزیابی عملکرد شهرستان ها یادآور شد: اداره کل صمت، بهداشت واتحادیه ها بر روند کار در این حوزه نظارت جدی داشته باشند.
مازندران دارای پنج هزار و ٥٠٠ واحد خبازی فعال است که بنابر گزارش های رسمی تنها ١٠ درصد آنها دارای درجه کیفی یک بوده و حدود پنجاه درصد نیز حائز پایین ترین رتبه درجه بندی یعنی درجه چهار هستند.