محمود یوسفی روز جمعه در این باره به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تا پایان امسال پنج ایستگاه آهنگ، محلاتی، قیام، نواب، باقرخان و برج میلاد در خط ۷ مترو افتتاح میشود.
به گفته وی در روزهای آینده ایستگاه برج میلاد مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و چهار ایستگاه باقیمانده نیز امسال قطعا افتتاح خواهد شد.
یوسفی افزود: با افتتاح این ایستگاهها، ۶ ایستگاه باقی مانده خط ۷ در سال آینده افتتاح خواهد شد و به نوعی پرونده خط ۷ مترو پایتخت در سال آینده بسته خواهد شد.
وی ادامه داد: در بخش ورودیهای ایستگاهی نیز تاکنون ۲ ورودی مهدیه و نواب صفوی آغاز به کار کرده و تا پایان امسال ۵ ورودی شامل ورودیهای شرقی کمیل، شمالی بسیج، صنعت، رودکی و نواب، افتتاح میشود.
مجری خط ۷ مترو تهران خاطر نشان کرد: ایستگاههای این خط با عمق ۴۰ تا ۴۵ متر از سطح زمین از زیر تمام خطوط مترو گذشته و این خط ۲۸ کیلومتری به روش مکانیزه و به وسیله ۲ دستگاه TBM حفر شده است.
به گزارش ایرنا خط ۷ مترو تهران به طول ۲۷ کیلومتر با ۲۲ ایستگاه از ورزشگاه جهان پهلوان تختی در جنوب شرق تهران آغاز شده و پس از عبور از مناطق پرجمعیتی مانند بزرگراه شهید آیتالله محلاتی، خیابان مولوی، خیابان هلال احمر، خیابان قزوین، بزرگراه شهید نواب صفوی، خیابان آزادی، میدان توحید، برج و بیمارستان میلاد و میدان صنعت، به میدان بوستان در سعادتآباد ختم میشود.
مترو تهران و حومه دارای ۷ خط و ۱۲۹ ایستگاه فعال بوده و طبق وعده مدیران شهری قرار است تا پایان سال جاری ۱۲ ایستگاه دیگر به بهرهبرداری برسد.
در حال حاضر خط یک مترو دارای ۲۹ ایستگاه به اضافه سه ایستگاه انشعابی است؛ همچنین خط دو دارای ۲۲ ایستگاه، خط سه دارای ۲۴ ایستگاه، خط چهار دارای ۱۹ ایستگاه به اضافه ۳ ایستگاه انشعابی، خط پنج دارای ۱۱ ایستگاه به اضافه دو ایستگاه انشعابی و خط هفت دارای ۱۱ ایستگاه است.