کاشان- ایرنا- عملیات ساخت یک مجتمع آموزشی، ورزشی خیرساز کاشان روز پنجشنبه در آیینی با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، رئیس اداره آموزش و پرورش کاشان در این آیین گفت: خانواده زنده‌یاد جواد مازوچی برای این دبیرستان ۱۲ کلاسه با زیربنای یک هزار و ۹۱۳ مترمربع، ۱۴۰ میلیارد ریال هزینه خواهند کرد.

عباس مقنی بیان کرد: کتابخانه، آزمایشگاه، سالن اجتماعات، سایت رایانه و اتاق‌های اداری نیز در این واحد آموزشی پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه این خانواده خیر هزینه ساخت یک سالن سرپوشیده ورزشی در این مدرسه را نیز تقبل کردند، افزود: این طرح ورزشی با زیربنای ۸۱۳ مترمربع شامل سوله اسکلت فلزی ۳۰*۲۰ و ساختمان‌های جانبی رختکن، دوش، اتاق اداری، بوفه، انبار و سرویس‌های بهداشتی خواهد بود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پروش کاشان، خانواده مازوچی برای ساخت این طرح ورزشی ۶۰ میلیارد ریال اختصاص داده است.

۹۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس کاشان نیاز است

فرماندار ویژه کاشان نیز در این آیین گفت: این شهرستان به علت وجود افراد خیر در پهنه کشور ایران اسلامی به خوبی درخشیده که البته الطاف خداوند نیز شامل حال مردم شریف منطقه شده است که آخرین بارقه آن انتخاب کاشان به عنوان پایتخت نهج‌البلاغه به مدت ۲ سال بود.

علی‌اکبر مرتضایی افزود: خیرین مدرسه‌ساز در این شهرستان تنها به کمیت مدرسه‌سازی توجه نمی‌کنند، بلکه کیفیت را هم در نظر می‌گیرند؛ چنان که مدرسه‌های ساخته شده محدود به چند کلاس نیست بلکه به سالن ورزشی، کارگاه، آزمایشگاهی که از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود نیز مجهز هستند.

وی با اشاره به پیشینه ۱۰۵ ساله آموزش و پرورش کاشان از مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان خواست تا ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات مورد نیاز مدرسه‌های ساخته شده را تامین کند.

فرماندار ویژه کاشان همچنین تامین اعتبار مورد نیاز برای خرید تبلت و دیگر تجهیزات مورد نیاز دانش‌آموزان بی‌بضاعت را از سوی خیرین خواستار شد.

مردم با فرهنگ‌سازی به‌سوی کارهای عام‌المنفعه هدایت شوند

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان و امام‌جمعه کاشان در ادامه با اشاره به آیات و روایاتی در منزلت کارهای خیر، اظهار داشت: افراد خیر همیشه به فکر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده‌اند و با اقدام‌های خود موجب افزایش امید به زندگی در جامعه شدند.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی تاکید کرد: بر این اساس باید با فرهنگ‌سازی احسان و نیکوکاری کاری کنیم تا مردم به سوی کارهای خیریه و عام‌المنفعه ماندگار هدایت شوند.

وی با بیان اینکه با مدرسه‌سازی کیفیت آموزشی افزایش یافته و دانش‌آموز از نظر عاطفی غنی می‌‍شوند، بر ضرورت ساخت مدرسه در کاشان به دلیل تعداد زیاد دانش‌آموزان تاکید کرد و افزود: خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار با کار خیر برای آخرت خود توشه برداشته و از اجر معنوی این اقدام خداپسندانه بهره‌مند شوند.

پیش از شیوع ویروس کرونا نزدیک به ۶۳ هزار نفر دانش‌آموز در بیش از ۳۷۰ واحد آموزشی شهرستان کاشان به تحصیل اشتغال داشتند.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۸ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.