علی اوسط هاشمی شامگاه پنجشنبه در جمع کارکنان سازمان فنی و حرفه ای استان زنجان با اشاره به لزوم واگذاری ۳ سطح از آموزشهای فنی و حرفه ای به بخش خصوصی و بالا بردن اعتبار گواهینامه مهارت نسبت به دانشنامه دانشگاهی، اظهار داشت: دنیای امروز عصر هوش مصنوعی و دنیای الکترونیک است و ۵۰ مورد جابجایی نقش های انسان و اتوماسیون در صنعت دنیا رخ داده است.
وی با اشاره به اینکه آموزش قلاب زنی، طراحی و مد در کارگاه فنی و حرفهای ارایه نمی شود، تصریح کرد: باید یک سری از آموزش ها به بخش خصوصی واگذار و متناسب با نیاز روز آموزش ارایه شود.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه امروزه در همه جا صحبت از بیکاری بخش بزرگی از فارغالتحصیلان دانشگاهی است، با این حال اغلب مردم برای مدارک دانشگاهی وزن اجتماعی بالاتری نسبت به مهارت قائل هستند.
وی تاکید کرد: امروزه با توجه به گستردگی فضاهای مجازی هیچ مسوولی نمیتواند در برابر افکار عمومی احساس امنیت کند مگر اینکه به سود و منفعت مردم کار کند.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: جامعه زمانی میتواند در مسیر پویایی، ترقی و پیشرفت احساس بودن داشته باشد که انسانیت انسان مورد توجه جدی قرار گرفته باشد.
وی تاکید کرد: گسترش ادبیات گفتمان ملی مهارت در جامعه در حال آغاز است و باید تلاش کنیم تا تبدیل معرفت به مهارت را نیز آغاز کنیم و نگاه تصمیم سازان کلان را با خود همراه کنیم.
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰
زنجان - ایرنا - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای نخستین بار با دریافت ردیف از محل فروش سهام در بورس جهت تجهیز تمامی مراکز فنی و حرفهای کشور از سوی رییس جمهوری موافقت شد.