به گزارش روز جمعه ایرنا ، مصطفی آذرکیش در وبینار مشترک روسای آموزش و پرورش مناطق و نواحی، معاونین آموزش متوسطه، مدیران هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش و کارشناسان آموزشی استان اردبیل افزود: تلاش میشود ۱۰۰ درصد این اعتبار امسال اختصاص یابد.
او اظهارداشت: ۸۰ درصد مشاغل موجود در دنیا ریشه در آموزشهای مهارتی دارد و این آموزشها بسترساز رونق تولید در کشور است.
وی افزود: امسال با وجود شرایط ویژه به جهت اپیدمی شدن ویروس کرونا ۳۲ هزار هنرجو بیشتر از سال قبل در هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش کشور ثبتنام کردهاند که این موضوع نشان از اقبال خانوادهها به تحصیل فرزندان خود در هنرستانها است.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: مهارتآموزی، توسعه فرهنگ کارآفرینی و آموزشهای فنی و مهارتی از اولویتهای وزارت آموزش و پرورش میباشد و برای تحقق این هدف اقدامات متعدد و متنوعی در حال پیگیری و اقدام است.
آذرکیش ادامه داد: شرایط همهگیری کرونا فرصت متنوعسازی محیطهای یاددهی و یادگیری را فراهم کرده و انتظار میرود با کمک و برنامهریزی مناسبتر توسعه و افزایش کیفیت ارائه خدمات آموزشی بیشتر شود.
وی همچنین با اشاره به اجرای نظام آراستگی در محیط هنرستانها از سالهای گذشته تشریح کرد: بهرهوری مناسب از فضا و تجهیزات از اهداف اجرای نظام آراستگی بوده که استان اردبیل در زمینه اجرای آن در واحدهای آموزشی پیشرو است.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش همچنین با بیان اینکه برای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم، بیان کرد: استفاده از ظرفیتهای آموزشی محیطهای واقعی کار و توسعه کارآفرینی از اهداف آموزشهای برونسپاری (آموزش مهارت در خارج از مدرسه) بوده که این امر با قرار دادن مهارتآموزان در محیطهای عملی و واقعی کار، کمک شایانی به تربیت نیروی انسانی ماهر و دارای آموزش میکند.
آذرکیش افزود: برای هنرجویان و فارغالتحصیلان هنرستانها مشوقهای خوبی در حال پیگیری و انجام است که از آن جمله در قالب تفاهمهای انجام شده مشوقهای دوران سربازی برای پسران و همچنین ارائه تسهیلات مالی کارآفرینی از صندوق کارآفرینی و امید برای هنرجویان کارآفرین است.