اراک - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک گفت: بیمارستان آیت الله خوانساری اراک که سایت ارایه خدمات تخصصی به بیماران سرطانی غرب کشور بود به ‌دلیل شیوع بالای کووید ۱۹ به مرکز درمان ویژه مبتلایان کرونا تبدیل شده است.

دکتر« محمد جمالیان» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیمارستان امیرکبیر اراک برای ارایه خدمات تخصصی به بیماران سرطانی اختصاص یافته و افراد بستری برای دریافت خدمات شیمی‌درمانی و پرتودرمانی به این مرکز منتقل شده‌اند.

وی اظهار داشت: درحال حاضر بیمارستان امیرالمومنین (ع)  با ظرفیت ۲۲۰ تخت بستری و بیمارستان آیت الله خوانساری با ۱۴۰ تخت بستری و ۳۰ تخت ویژه در اراک به ارایه خدمات درمانی به بیماران کرونایی اشتغال دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک گفت: گروه تخصصی درمان بیماری‌های عفونی در بیمارستان آیت الله خوانساری  مستقر شده و  واحد خدمات به مبتلایان بیماری‌های عفونی  کلینیک امام رضا(ع) اراک نیز به بیمارستان خوانساری منتقل شده است.

پزشک متخصص و مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمارستان آیت الله خوانساری به ‌ور کامل برای ارایه خدمات درمان به مبتلایان کووید ۱۹ تبدیل شده و این تجمیع با هدف جلوگیری از خدمات پراکنده و پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس صورت گرفته است.

دکتر «علی‌اصغر فرازی» افزود: با توجه به بحران همه گیر کرونا و افزایش بیماران کرونایی در بیمارستان امیرالمومنین(ع) توان این بیمارستان به حداکثر رسیده بود و به دلیل شرایط خاص پیش آمده تمام ظرفیت بیمارستان آیت‌الله خوانساری به صورت تخصصی در راستای خدمات به بیماران کرونایی تجهیز شده است.
وی بیان کرد: پیرو این تصمیم‌گیری گروه عفونی در بیمارستان آیت‌الله خوانساری مستقر شده و بیماران را در بیمارستان خوانساری معاینه می‌کنند و این خدمات موازی اقدامات درمانی در بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک بوده و گروه طب داخلی در آنجا مستقر شده است.
مدیرگروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: از آنجایی که کلینیک امام رضا(ع) شهر اراک کانون ارایه انواع خدمات درمانیبا تعرفه دولتی برای مردم است، از این پس بیماران عفونی و کرونایی در کلینیک امام رضا(ع) پذیرش نمی‌شوند و کلینیک عفونی در بیمارستان آیت الله خوانساری مستقر شده و در شیفت صبح و عصر در خدمت بیماران است.
دکتر فرازی افزود: پذیرش بیماران عفونی و کرونایی در کلینیک بیمارستان آیت الله خوانساری، کوثر و ولی عصر(عج) صورت می‌گیرد.
۱۹ بیمارستان فعال با یک‌هزار و ۹۴۵ تخت مصوب و یک‌هزار و ۷۵۰ تخت فعال و ۸۵ بخش درمانی در استان مرکزی وجود دارد که ۱۵ واحد بیمارستانی مربوط به حوزه دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و ۲ بیمارستان نیز خصوصی در اراک و ساوه است.