علی اصغر حجی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این شهرستان ۲۵۸ هکتار انارستان بارور و ۱۰۷ هکتار غیر بارور هستند که مهمترین ارقام آن را بجستانی، ملس ،ساوه و محلی تشکیل می دهد.
وی با اشاره به اینکه متوسط عملکرد این محصول در انارستان های شاهرود ۱۰ تن در هکتار است ، ادامه داد: رعایت توصیه های بهداشتی در تهیه نهال های شناسنامه دار، احداث باغات ردیفی انار جهت کنترل بیماریها و آفات احتمالی ،برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی و رعایت توصیه های تغذیه ای مناسب این درختان برای ماندگاری بالای این محصول برشمرد.
حجی بازار رسانی بموقع و مناسب این میوه ،اصلاح روش های آبیاری و استفاده از سامانه های نوین آبیاری از مهمترین اقدامات افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب ضروی دانست.
وی تاکید کرد: برداشت انار از انارستان های شهرستان شاهرود هر ساله از شهریور ماه آغاز و تا نیمه آبان ماه پایان می یابد.
۳۲ درصد باغ های استان سمنان معادل ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار در شهرستان شاهرود واقع است و سالانه در این شهرستان حدود ۸۰ هزار تن زردآلو و ۱۳۰ هزار تن انگور تولید می شود.