تهران- ایرنا- وزیر ورزش و جوانان در دیدار با اعضای هیات رییسه فدراسیون گلف با تاکید براینکه توسعه این رشته در کشور کار دشواری نیست، گفت: گلف می‌تواند در بعد همگانی و قهرمانی مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش ایرنا، نشست اعضای هیات رئیسه فدراسیون گلف با وزیر ورزش و جوانان پیش از ظهر امروز در محل این وزارتخانه برگزار شد و پیرامون توسعه زیرساخت ها، حمایت جهت سرمایه گذاری و حضور بخش خصوصی، تخصیص منابع مالی و راهکارهای توسعه رشته گلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

«مسعود سلطانی‌فر» وزیر ورزش و جوانان، «حمید عزیزی» رئیس فدارسیون گلف و اعضای هیات رئیسه فدراسیون در این نشست حاضر بودند.

ابتدا، عزیزی در ارائه گزارش عملکرد دو سال اخیر فدراسیون به اقداماتی همچون شکل گرفتن ۴۰ عنوان فعالیت جدید، کسب کرسی‌های بین‌المللی و بهبود روابط بین‌الملل، شرکت در مجمع دو سالانه فدراسیون جهانی با ۲ حق رای، ارائه پیشنهاد برگزاری مسابقات گلف روسای فدراسیون‌های کشورهای عضو به فدراسیون جهانی، افزایش پوشش رسانه‌ای و برگزاری رویدادهای گوناگون جهت معرفی و مطرح کردن رشته گلف و افزایش سرمایه انسانی با برگزاری دوره‌های آموزشی گوناگون اشاره کرد.

در این نشست اعضای هیات رییسه کمبود زمین رشته‌های تحت پوشش و در اختیار فدراسیون و محدودیت منابع مالی را به عنوان بزرگترین دغدغه مطرح و به توسعه زیرساخت‌ها با هدف گسترش این رشته در دوبخش همگانی و قهرمانی تاکید کردند، همچنین پروپوزال ساخت هتل گلف توسط رییس فدراسیون به وزیر ورزش و جوانان ارائه شد.

سپس سلطانی‌فر در آستانه میلاد با سعادت پیامبر (ص) و امام جعفر صادق با تبریک فرا رسیدن این ایام مبارک درخصوص عملکرد فدراسیون گلف، گفت: فعالیت‌هایی که در دو سال گذشته در ورزش گلف به همت رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون صورت گرفته جای تقدیر دارد و آینده خوبی را برای این رشته در ایران پیش‌بینی می‌کنم.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه زیرساخت مناسب برای توسعه این رشته وجود دارد، اضافه کرد: گلف به دلیل عدم درگیری فیزیکی و فعالیت بدنی سنگین محدودیت سنی ندارد و می‌تواند علاوه بر اینکه درحوزه همگانی و قهرمانی مورد توجه قرار بگیرد بلکه به عنوان بخش تفریحی، زمینه ساز نشاط جامعه شود.

وی در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری در جهان برروی رشته گلف، گفت: این رشته ورزشی یکی از پردرآمدترین رشته ها و ورزشکاران حرفه ای آن هم از درآمدزاترین‌ها هستند که این مهم نشان دهنده جذابیت رشته گلف برای جذب اسپانسرها باهدف سرمایه گذاری بر روی این رشته است.

سلطانی‌فر با تاکید بر بهره مندی از پتانسیل بخش خصوصی برای سرمایه گذاری و توسعه زیر ساختها، اظهار کرد: در سال‌های اخیر رشته‌هایی مانند بیلیارد و سوارکاری در ایران توسعه پیدا کرده‌اند و این نکته به دلیل علاقمندی بخش خصوصی برای سرمایه گذاری برروی این رشته است.

وزیر ورزش و جوانان همچنین در این نشست، بهره‌مندی از ظرفیت رسانه‌ها با هدف معرفی و شناساندن این رشته تاکید کرد و گفت: این مساله می‌تواند در جذب سرمایه گذار و ورزشکار موفق باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش توضیحاتی را در خصوص ساخت تجهیزات و اقلام رشته گلف در کشور ارائه کرد و گفت: در این خصوص می‌توان با بهره مندی از امکانات تولیدکنندگان داخلی در این راستا گام برداشت .

سلطانی‌فر همچنین‌ در خصوص کمبود فضای ورزشی ویژه این رشته، اظهار داشت: امروزه تقریبا برای تاسیس اماکن ورزشی هزینه‌ای بابت زمین پرداخت نمی‌شود، از این رو توسعه مینی گلف در شهرستان‌های کشور کار دشواری نیست.

وی در این‌باره توضیح داد: هم اکنون در اقصی‌نقاط کشور استادیوم‌ها و مجموعه‌های ورزشی بسیار خوبی احداث شده که زمین‌های بسیار خوبی وجود دارد که می‌توان زمین‌های گلف و مینی گلف را درآنها پیش بینی کرد.

او یادآور شد: رشته گلف، اقبال زیادی در ایران دارد و با گسترش فضاهای ورزشی، جذب سرمایه گذاران و ورزشکاران می توان به توسعه این رشته سرعت بخشید.

وزیر ورزش و جوانان در این نشست پیشنهادات مطرح شده توسط اعضا هیات رییسه را قابل تامل دانست و یادآور شد: آنچه که در این نشست در راستای احداث هتل و زمین گلف پیشنهاد شده بررسی خواهد شد.

حمید عزیزی رییس فدراسیون گلف نیز با بیان اینکه مهمترین مشکل فدراسیون گلف عدم برخورداری از زمین است از حمایت وزیر ورزش و جوانان برای قول مساعد در راستای در اختیار گذاشتن زمین گلف مجموعه ورزشب انقلاب تهران به فدراسیون یا بخش خصوصی قدردانی کرد.

عزیزی ا اشاره به جلسه اعضای هیات رییسه فدراسیون گلف با مسعود سلطانی‌فر این جلسه را بسیار مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: لازم بود بعد از دو سال که از دوره جدید فدراسیون گلف سپری می شد خدمت وزیر جلسه اختصاصی داشته باشیم و در این جلسه گزارشی در مورد استراتژی که در بحث همگانی کردن این رشته پیش می بریم، زیرساخت‌هایی که اضافه شده، کرسی‌های بین‌المللی که در رشته های تابعه بدست اوردیم و بهبود تقویت روابط بین‌المللی و رسانه‌ای ارایه دادیم.