شهرکرد- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: در صورت ادامه روند کنونی و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی احتمال ابتلای ۱۴ هزار و ۱۲۸ نفر تا پایان سال وجود دارد که در این صورت تعداد افراد بستری بیمارستانی مبتلایان افزایش چشمگیری خواهد داشت.

فریدون رحمانی شامگاه شنبه در نشست علنی شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: در نیمه نخست سال‌جاری یک‌هزار و ۷۴۷ نفر به ‌علت ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند.
وی افزود:از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا پایان مهرماه سال‌جاری هفت هزار و ۳۸۵ نفر مشکوک به ابتلای به این ویروس بوده‌اند که پنج هزار و ۱۵ مورد مختص نیمه نخست امسال بوده است.
رحمانی تصریح کرد: در صورت ادامه روند کنونی آمار افراد مشکوک به ویروس کرونا تا پایان سال‌جاری به ۲۲ هزار و ۵۴۶ نفر افزایش می‌یابد.
وی یادآور شد: متاسفانه در نیمه نخست سال‌جاری بر اثر ابتلا به ویروس کرونا ۲۴۹ نفر جان خود را از دست دادند و ادامه این روند امکان افزایش تعداد فوتی‌ها تا یک‌هزار و ۴۱۵ نفر وجود دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این در حالی است که با مداخله مثبت، شکست روند کنونی زنجیره انتقال و کاهش موارد ابتلا، کاهش تعداد بستری‌ها و فوتی‌ها افراد امکان‌پذیر است و در غیر این‌صورت، احتمال افزایش آمارهای پیش‌بینی شده وجود دارد.
وی از مردم تقاضا کرد،رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و مقابله با این ویروس را جدی بگیرند و جان خود را نجات دهند.
رحمانی تاکید کرد: در شورای اداری چهارمحال و بختیاری به مسوولان ارشد استان پیشنهاد شد تا این استان به‌عنوان پایلوت در ایران به‌مدت یک‌ماه تعطیل و نتایج آن برای کل کشور بهره‌برداری و الگوگیری شود.
وی افزود: خوشبختانه همکاری، همراهی و تعامل مردم، مسوولان، فعالان فضای مجازی و رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری در خصوص مقابله با ویروس کرونا مطلوب است.
رییس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: تمامی دغدغه‌های مسوولان دانشگاه علوم‌پزشکی در خصوص چگونگی مقابله با ویروس کرونا و تلاش برای قطع زنجیره انتقال آن برای شهروندان از طریق شورا اطلاع‌رسانی و تبیین می‌شود.
فرهاد رئیسی تاکید کرد: آمارهای پیش‌بینی شده از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد در خصوص ادامه روند کنونی شیوع ویروس کرونا نگران‌کننده و تلاش همگان برای کنترل این وضعیت ضروری است.
وی یادآور شد: مجموعه مدیریت شهری در شهرکرد از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۵۰ هزار لیتر آب ژاول برای ضدعفونی و گندزدایی معبرهای عمومی در مرکز استان توزیع شده است.
رئیسی تصریح کرد: در این مدت همچنین هشت هزار ماسک فیلتردار و چهار هزار و ۵۰۰ جفت دستکش در شهرکرد توزیع شد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.