حسین حسن نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این مدارس به دلایلی از جمله امکانات محدود ، شرایط فیزیکی مدرسه و همچنین تعداد دانش آموزان ، امکان رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا را ندارند .
وی اظهار داشت : غیرحضوری شدن آموزش در این تعداد مدرسه به معنای تعطیلی آموزش نیست و باید آموزش در بستر تجهیزات و فضای الکترونیک و مجازی تداوم داشته باشد.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران تصمیم گیری درباره نحوه آموزش به صورت حضوری یا غیرحضوری را به صورت مستقیم با ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد و گفت : این تصمیم گیری بر اساس تشخیص پزشکان و ناظران دانشگاه علوم پزشکی اتخاذ می شود.
حسن نژاد با بیان اینکه دانش آموزان در سنین آسیب پذیر قرار دارند ، افزود: مهم ترین نگرانی درباره دانش آموزان ، ناقل خاموش بودن آنها است که امکان دارد دیگر اعضای خانواده را هم مبتلا به بیماری کووید-۱۹ کنند.
وی برگزاری کلاس ها حضوری در مدارس را منوط به عدم اجتماع پر تعداد دانش آموزان و همچنین امکان رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی در مدارس دانست و تاکید کرد : هر مدرسه ای که نتواند پروتکلهای بهداشتی را رعایت کند موظف است آموزش را در فضای غیرحضوری دنبال کند.
معاون استاندار مازندران گفت که این استان آن طور که آمارها نشان می دهد در آستانه موج سوم همه گیری ویروس کرونا قرار دارد و رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس به عنوان یکی از محیط های تجمعی یک ضرورت بهداشتی است.
عدم امکان رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس استان به دلیل امکانات ضعیف در حالی است که بیش از ۳۰ درصد از مجموع چهار هزار و ۶۰۰ مدرسه استان فرسوده و تخریبی محسوب می شود.
طبق آخرین گزارش آموزش و پرورش مازندران حضور دانش آموزان در مدارس استان حداکثر ۱۳ درصد است که پیش بینی می شود با ورود مازندران به موج سوم کرونایی از این میزان کمتر شود.
در حال حاضر روزانه حدود ۱۵۰ بیمار جدید در بیمارستان های استان بستری می شود. طبق آخرین آمار رسمی ، هم اکنون حدود ۸۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های مازندران بستری هستند.
روند روبه رشد شیوع ویروس کرونا در حالی است که طبق گزارش های رسمی رعایت پروتکل های بهداشتی در استان تقریبا کاهش ۴۰ درصدی داشته است و عادی انگاری عمومی مردم در مواجه با این بیماری رو به گسترش است.