سید مجتبی حسینی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمید قبادی مشاور اجرایی معاونت هنری به همراه هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی و احسان آقایی رییس موزه هنرهای معاصر از روند بهسازی موزه هنرهای معاصرتهران دیدن کردند و از نحوه کار و تکمیل مراحل بازسازی موزه آگاه شدند.
مدیرکل هنرهای تجسمی و مدیر موزه هنرهای معاصر تهران در این دیدار، برنامه ریزی های آینده پس از بازگشایی موزه را برای برگزاری نمایشگاه های مختلف برای معاون هنری تشریح کردند.
نهم اردیبهشت سال ۹۷ اعلام شد موزه هنرهای معاصر به دلیل انجام تعمیرات و مرمت تا پایان تابستان همان سال تعطیل خواهد بود. در آغاز کار، مدیران وقت مرکز هنرهای تجسمی و موزه هنرهای معاصر پیشبینی کرده بودند کار مرمت این بنای تاریخی و هنری نهایتا ظرف پنج الی شش ماه به پایان خواهد رسید.
اردشییر میرمنگره معاون امور هنری اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعطیلی دوساله موزه هنرهای معاصر برای نوسازی و بهسازی را از حرکتهای بنیادین و جسورانه دولت تدبیر و امید خوانده و از افتتاح این موزه بعد از ایام ماه محرم و صفر طی مراسم ویژهای خبر داده بود.
هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی پیشتر درباره چرایی طولانی شدن روند بازسازی موزه هنرهای معاصر در گفتوگو با ایرنا اظهار کرده بود در ابتدا مدیران وقت مرکز هنرهای تجسمی و موزه هنرهای معاصر پیشبینی کرده بودند این پروژه ظرف چهار پنج ماه به پایان میرسد. اما در این زمانبندی دو نکته محاسبه نشده بود؛ نخست آنکه برنامه زمانبندی حدسی بوده و مدیریت پروژه و جبهههای کاری در آن لحاظ نشده بود و دومین مورد به پیشبینی مالی پروژه مربوط بود که در این مدت دچار نوسانات شد.
مظفری خاطرنشان کرده بود: در گنجینه این موزه شاهکارهای هنری از تمام دنیا نگهداری می شود که باید در این مرمت اصل آثار بدون آسیب بمانند و کار مرمت نیز باید طبق یک قاعده درست و صحیح انجام شود. تقریباً طی بیش از ۴۰ سال که از عمر موزه می گذرد همه قسمتها از جمله تهویه این مکان دچار فرسایش شده بود و باید مرمت صورت می گرفت و دولت تصمیم گرفت این کار را انجام دهد و سختی کار را به جان خرید.
روند مرمت و نوسازی گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران، سهشنبه ۲۱ مرداد سال جاری برای اصحاب رسانه تشریح شد.
موزه هنرهای معاصر تهران که در سال ۱۳۵۶ بنا شده است، جامعترین و مهمترین گنجینههای هنر مدرن را در خود جا داده است، همچنین یکی از ۵ تا ۱۰ مجموعه مهم هنر نوگرا در سراسر دنیا به شمار میآید.