به گزارش ایرنا، سومین نشست کمیته فنی و اتاق فکر برای انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال، امروز (یکشنبه) به ریاست محمدرضا داورزنی برگزار شد.
محمدرضا داورزی در ابتدای این نشست، گزارشی از انتخابات هیات رئیسه در منطقه آسیای مرکزی و کنفدراسیون والیبال آسیا ارائه کرد و گفت: صالح بنناصر به دلیل شرایط سنی دیگر امکان ریاست در کنفدراسیون والیبال آسیا را نداشت و در سال گذشته که مباحث انتخابات در این کنفدراسیون شکل گرفت، سه گزینه برای ریاست آسیا مطرح شدند و ثبت نام کردند که عیسی حمزه از کویت، ابراهیم عبدالمالک از امارات و من از ایران بودیم.
رییس فدراسیون والیبال با یادآوری این موضوع که بر اساس قوانین نامزدها باید از طریق فدراسیونهای ملی کشورشان معرفی شوند، تصریح کرد: عیسی حمزه از سوی کویت تایید نشد و من و عبدالمالک برای کرسی ریاست کنفدراسیون والیبال آسیا ثبت نام کردیم.
وی ادامه داد: در دی و بهمن سال گذشته، مباحثی مطرح و در نهایت، ریتا سوبوو از اندونزی برای ریاست کاندیدا شد و با توجه به سابقه ایشان در کمیته بینالمللی المپیک و آسیا، من و عبدالمالک از حضور در انتخابات برای ریاست کنفدراسیون انصراف دادیم.
رییس فدراسیون والیبال با بیان این که برای والیبال ایران حضور در هیات رئیسه کنفدراسیون والیبال آسیا و جهان مهم است، درباره انتخابات منطقه آسیا مرکزی، گفت: ریاست در این منطقه، آوردهای برای والیبال ایران ندارد و به دلیل اختلافات داخلی مسئولین والیبال هند، مدتی مسئولیت این منطقه را بر عهده داشتم. سیاستگذاری فدراسیون، حضور در هیات رئیسه کنفدراسیون آسیا بود که از طریق انتخابات آسیای مرکزی به این هدف دست یافتیم و دومین هدف، ادامه حضور در هیات رئیسه فدراسیون جهانی است.
داورزنی در ادامه درباره سرمربیان پیشنهادی برای هدایت تیم ملی گفت: با پنج مربی مطرح جهان که در کمیته فنی مذاکره با آنان تصویب شده بود، گفتوگو کردیم. دو گزینه به دلیل قراردادهای خودشان با باشگاهها، به رغم تمایل به همکاری با ایران، از ادامه مذاکرات عذرخواهی کردند.
وی تصریح کرد: از سه گزینه دیگر برنامه خواستیم که دو نفر برنامههای خود را ارائه کردند، اما گزینه سوم برنامه نداد و در پیامی، از مخالفت باشگاه خود خبر داد و این گزینه نیز از ادامه مذاکرات انصراف داد.
داورزنی با یادآوری این که هنوز با هیچ مربی به توافق نرسیدیم و کمیته فنی باید این فرد را انتخاب کند، گفت: با هر گزینهای که از سوی کمیته فنی انتخاب شود، مذاکرات ادامه خواهد یافت و قرارداد بهگونهای تنظیم میشود که نتیجه عملکرد تیم ایران در بازیهای المپیک توکیو در آن لحاظ شود.
وی تاکید کرد: بازیکنان و در مجموع تیم ایران، تواناییهای زیادی دارد که اگر سرمربی مدیریت خوب و با برنامهای برای آنها داشته باشد، موفقیت در میادین پیش رو حتمی است. ایجاد خودباوری بازیکنان، یکی از مهمترین نکات در مدیریت تیم ایران است. سرمربی جدید باید ضمن اقتدار در زمین مسابقه، ریسکپذیر نیز باشد.
در پایان این نشست، اعضای کمیته فنی و اتاق فکر با اکثریت آرا برنامههای «ولادیمیر آلکنو» و «دانیل کاستلانی» را برای هدایت تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملتهای سال ۲۰۲۱ و بازیهای المپیک توکیو تایید کردند.
بر این اساس مقرر شد فدراسیون والیبال مذاکرات با این سرمربیان را برای توافق نهایی ادامه دهد.