محمدعلی دواییفر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تفاهم نامه روز گذشته در نشست مشترک شهرداران، روسای شوراهای اسلامی و مدیران کلپدافند غیرعامل استانها با رییس سازمان پدافند غیرعامل در وزارت کشور امضا شد.
وی با اشاره به قدردانی از شهرداری دزفول به دلیل اقدامات پدافندغیرعامل در این نشست گفت: مردم دزفول در طول هشت سال جنگ تحمیلی با وجود اصابت موشکهای فراوان، نه تنها شهر را ترک نکردند بلکه بعد از هر بمباران به بازسازی شهر پرداختند.
شهردار دزفول بیان کرد: بارزترین تاب آوری شهری را باید به مردمی نسبت داد که با وجود اصابت ۱۷۶ موشک، ۳۰۰ راکت و ۲هزار و ۵۰۰ گلوله توپ همواره در شهر ماندند و از رزمندگان حمایت کردند.
وی مقاومت مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس را نشانه ایمان بالا و پیش بینیهای مردم در هنگام خطر دانست و افزود: وجود پناهگاههای چندمنظوره، مراکز درمانی زیرزمینی و فضای اسکان اضطراری، شوادون(تونلهای زیرزمینی) و قنات نشان داده دزفول ظرفیتهای بالایی درخصوص اجرای طرحهای پدافند غیرعامل دارد.
دواییفر با بیان اینکه دزفول نمادی از شهر مقاوم در کشور است، اظهارداشت: امید است دزفول با همکاری مسوولان در حوزه زیرساختی نیز شهر نمونه شود.
وی با بیان اینکه دزفول توانسته طرح جامع پدافند غیرعامل را اجرا کند، افزود: میتوان با اتصال طرح پدافند غیرعامل به گردشگری، احیای قناتها و ایجاد ظرفیت پناهگاهی در زمانهای خطر، ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری نیز در دزفول ایجاد کرد.