احمد طهرانی روز دوشنبه در شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده خمین بر پرهیز از اقدامات جزیرهای دستگاههای اجرایی تاکید کرد و افزود: کاهش آسیبهای اجتماعی نظیر سالمند آزاری و خشونتهای خانوادگی به اقدامات ابتکاری نهادهای متولی نیاز دارد.
وی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا آسیبهایی نظیر افسردگی را در خانواده ها افزایش داده است، اظهار داشت: در خانه بودن فرزندان و والدین برای مدت زمان زیاد فرصتی خوبی برای ارائه آموزشهای اخلاقی و تقویت سلامت روان اعضای خانواده است که برای تحقق این مسئله مهم باید دستگاههای اجرایی به شکل فعال و خلاقانه در فضای مجازی حضور داشته باشند.
وی گفت: در مدت ۲۰ روز آینده کارتن خوابها و پاتوقهای معتادان همجوار کتابخانه شهید بهشتی خمین باید تعین تکلیف شود و حصار کشی و ایمن سازی این کتابخانه و ساخت المان کتاب با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی در دستور کار شورای شهر قرار گیرد.
وی افزود: اقداماتی که از سوی دستگاه های اجرایی مختلف در مناطق حاشیه ای این شهرستان انجام شده راضی کننده نیست که لازم است مسئولان در این زمینه تلاش بیشری داشته باشند
معاون فنی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین نیز با بیان اینکه بسیاری از زنان قربانی خشونت به دلیل ترس از آبروریزی و انگ اجتماعی خشونت را پنهان میکنند، گفت: در نیمه نخست سال جاری ۴۳ مورد همسر آزاری در خمین گزارش شده است.
دکتر مریمالسادات شجاعی افزود: از شمار خشونتها علیه زنان ۱۰مورد در مناطق حاشیهای شهر، ۱۵ مورد در روستا و ۱۸ مورد در مناطق مرکزی شهر رخ داده است.
کارشناس مرکز اورژانس اجتماعی خمین نیز بیان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا دورههای آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی در این شهرستان برگزار نشده است.
سمیه ناصریزاده گفت: تا کنون ۱۴ مورد کودک آزاری به مرکز اورژانس اجتماعی خمین گزارش شده و اقداماتی برای واگذاری حضانت به جد پدری، انتقال به مرکز نگهداری اراک و برگزاری جلسات مشاوره برای این کودکان انجام شده است.
وی ادامه داد: در نیمه نخست امسال ۱۰ مورد همسرآزاری نیز به این مرکز گزارش شده و دوره های آموزشی حفاظت از خود در مقابل خشونت برای این زنان برگزار شده است.
خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده و ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.