تهران - ایرنا - وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه درمورد ورزش بانوان روستایی و عشایری بخصوص در مناطق محروم خلاء بزرگی داریم، گفت: رفع این خلاء، حمایت همه نهادها و همکاری مشترک در پروژه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های بلااستفاده و مدیریت آن را می‌طلبد.

به گزارش ایرنا، مسعود سلطانی فر روز دوشنبه در جلسه امضای تفاهنامه آموزش و توانمندسازی مربیان آمادگی جسمانی و پیلاتس در راستای اجرای طرح سنجش ساختار قامتی زنان و دختران روستایی و عشایر با معاونت امور زنان و خانواده، با تاکید بر اینکه آینده کشور، روشن، بسیار خوب و امیدوار کننده است، افزود: امید داریم همانند چهل سالی که از پیروزی انقلاب می گذرد و از همه موانع و سختی ها رد شدیم، در سال های پیش رو هم از همه موانع سخت همچون کرونا عبور کنیم.

وی ضمن تشکر از فعالیت های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ارتقای ورزش بانوان خاطرنشان کرد: خوشحالیم که همه دستگاه ها در دولت دوازدهم با استفاده از ظرفیت های موجود در وزارت ورزش و جوانان در جهت باز کردن گره ای از گره های ورزش بانوان و ارتقای توانمندسازی و امکانات ورزشی چه در عرصه انفرادی و چه همگانی می کوشند.

سلطانی فر در تشریح فعالیت وزارت ورزش در زمینه گسترش امکانات و شرایط در ورزش نظیر قهرمانی، همگانی و انفرادی بانوان توضیح داد: در بخش بانوان در مدت فعالیت دولت دوازدهم، تلاش قابل توجهی انجام شد و موفق شدیم فضاهای بیشتری به بانوان اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: با موافقت فدراسیون های جهانی، موفق شدیم امکانات بیشتر و شرایط حضور بانوان در مسابقات جهانی را بوجود آوریم از جمله بسکتبال که پس از حدود ۳۶ سال محرومیت، سرانجام سه سال پیش این حضور میسر شد و امروزه با رعایت ملاحظات فرهنگی، شرعی و اجتماعی دختران ما در مسابقات بین المللی شرکت می کنند.

وزیر ورزش و جوانان، حضور زنان در استادیوم به عنوان تماشاچی را اتفاق مهم دیگر در عرصه شکوفایی ورزشی بانوان دانست و افزود: اتفاق دیگری که در این دولت افتاد، حضور بانوان در استادیوم ورزشی بود. خواسته مهم بانوان برای تماشای فوتبال که خوشبختانه با هماهنگی هایی که انجام شد، برآورده و عملی شد.

وی ادامه داد: بدون مشکلی و با رعایت ملاحظات فرهنگی، بانوان در همه مسابقات حضور دارند. پس از رفع کرونا، در مناسبت های ورزشی آینده شاهد حضور بانوان در استادیوم و عرصه های ورزشی و قهرمانی خواهیم بود.  

سلطانی فر با تاکید بر اینکه یکی از اهداف ما، در کنار ایجاد امکانات و منابع، انجام کار مشترک در پروژه ها با نهادهای مختلف است، گفت: باور داریم که کشور در همه عرصه ها، ظرفیت های مغفول مانده دارد که هنر مدیریت ما استفاده از این ظرفیت های بلااستفاده است تا بخشی از کارنامه دولتی که همه دغدغه آن فراهم کردن امکانات مناسب برای همه شهروندان است، بشود.

وزیر ورزش و جوانان، امضای موافقتنامه طرح ارتقای وضعیت بهداشت جسمی و روانی و همچنین ارتقای وضعیت فرهنگی و اجتماعی خانواده ها با معاونت امور زنان و خانواده را طرح بسیار جامع دانست که پیش از این وزارت ورزش به تنهایی نتوانسته آن را به منصه ظهور برساند.  

سلطانی فر افزود: بویژه این که شاهدیم امروز در شهرهای بزرگ و کوچک علاوه بر وزارت ورزش و جوانان، شهرداری ها، نیروهای مسلح، آمورزش و پرورش و سایر نهادهای مرتبط امکانات ورزشی احداث کرده و در اختیار بانوان قرار داده اند.

وی یادآور شد: در خصوص ورزش روستاییان و عشایر بخصوص در مناطق محروم، خلاء بزرگی داریم، حمایت همه نهادها را می طلبد که انشالله با این موافقتنامه بتوانیم گام موثری برای بانوان در مناطق محروم برداریم و آغازی برای حضور بانوان روستایی و عشایری در عرصه های ورزشی باشد.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: علاوه بر این، شرایط جسمی این بانوان مورد بررسی قرار می گیرد تا با ارائه راهکارهای مناسب و ورزش های مناسب و به کار بردن تجهیزات مناسب، مشکلات جسمی آنان رفع شود تا جامعه ای با نشاط و مردمی سالم به لحاظ جسمی و روانی داشته باشیم.

سلطانی فر افزود: انتظار داریم با توجه به زمان بندی ۹ ماه ای که در این طرح پیش بینی شده، قبل از پایان عمر دولت بتوانیم ارزیابی دقیقی در مورد عملکرد دست اندرکاران داشته باشیم و شرایطی فراهم کنیم تا دولت بعدی هم این طرح را با قوت بیشتری ادامه دهد.  

موافقتنامه حمایت و نظارت بر اجرای طرح های ارتقا وضعیت بهداشت جسمی و روانی خانواده که با هدف آموزش و توانمندسازی مربیان آمادگی جسمانی و پیلاتس در راستای اجرای طرح سنجش ساختار قامتی زنان و دختران روستایی و عشایر در حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در دفتر معاونت امور زنان به امضا رسید.