حسین فارسی عصر دوشنبه در نشست برنامهریزی افزایش گشتهای نظارتی و بازرسی ستاد مقابله با کرونا در شهرستان ملایر اظهار داشت: از روز چهارشنبه ۱۶ تیم بازرسی طبق اولویتبندی مناطق و زمانبندیهای مشخص، نظارتهای خود را اعمال میکنند.
وی افزود: این گشتهای مشترک متشکل از مدیران بانکها، دستگاههای خدماترسان، مدیران دانشگاهها، حوزههای علمیه، آموزش و پرورش، مجموعه روحانیان، سازمانهای مردم نهاد، هیات اندیشهورزان جوان و اعضای ستاد مقابله با کرونا در این شهرستان است و خبرنگاران نیز این تیمها را همراهی میکنند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: هر یک از نهادها و حوزههای مشخص شده ۲ تیم بازرسی را تشکیل میدهند و یک کارشناس بهداشت و مسوول روابط عمومی نیز باید همراه این تیمها باشند.
فارسی ادامه داد: تیمهای بازرسی فقط موظف به ارایه تذکرات لازم مبنی بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و حضور پیدا نکردن در مراسمها و تجمعها هستند و چنانچه واحدی مشمول تقدیر و یا تذکر و پلمب میشود، به ستاد مقابله با کرونا در فرمانداری اعلام شود.
وی گفت: تیمهای بازرسی موظف هستند در پایان بازدیدهای روزانه گزارشها و مستندات خود را به فرمانداری اعلام کنند تا هرگونه اقدام لازم برای تقدیر، تذکر و یا پلمب واحدهای صنفی، اماکن عمومی و دولتی و مکانهای مورد بازدید توسط سه معاونت فرمانداری مورد بررسی قرار گیرد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر تاکید کرد: هر تیم نظارت و بازرسی تعدادی ماسک همراه خود داشته باشند تا در صورت نیاز با هدف فرهنگسازی، به افراد و یا واحدهایی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکردهاند، ماسک داده شود.
برگزاری مراسم عروسی در ملایر ممنوع است
فارسی هدف از افزایش تعداد گشتهای نظارتی و استفاده از ظرفیت مدیران نهادها و ارگانهای مختلف را همافزایی بیشتر برای مقابله با کرونا و بهرهگیری از نظر کارشناسی آنان در بازرسیها عنوان کرد و افزود: هم اکنون نیز همچون زمان دفاع مقدس در میدان جهاد و مبارزه هستیم و باید کار جهادی انجام دهیم.
وی یادآور شد: همین اقدامات در تشکیل تیمهای نظارت و بازرسی در سطح بخشها نیز توسط بخشداران انجام و از ظرفیت دهیاران، بهورزان، شوراهای اسلامی، آموزش و پرورش مناطق، ادارات مستقر در شهرهای تابعه و بخشها و شهرداریها استفاده شود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه ملایر گفت: طبق روال گذشته ضدعفونی و گندزدایی سطح معابر و خیابانهای شهر توسط ۲ اکیپ و همچنین اطلاعرسانی و اعلام پیامهای هشدار دهنده توسط خودروی آتشنشانی به صورت روزانه ادامه دارد.
فارسی خطاب به برگزارکنندگان مراسمهای عروسی و عزا هشدار داد: برگزاری هرگونه مراسم عروسی و عزا در سطح شهرستان ممنوع است و با متخلفان برابر قانون برخورد میشود.
وی با تاکید بر ساماندهی سیستم نوبتدهی ادارات و غیرحضوری کردن مراجعات در صورت امکان ادامه داد: هم اکنون ملایر در وضعیت قرمز است و با افزایش نظارتها، باید این روند کنترل شود تا میزان وردی بیمارستانها کاهش و از شرایط قرمز خارج شویم.
حدود ۹۵ واحدهای صنفی ملایر پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر نیز گفت: از زمان تشدید نظارتها و فعالیت مستمر تیمهای بازرسی، حساسیت خوبی نسبت به رعایت الزامات و پروتکلهای بهداشتی ایجاد شد و هم اکنون حدود ۹۵ درصد واحدهای صنفی این شهرستان موارد بهداشتی را رعایت میکنند.
لیلا غفاری با بیان اینکه نانواییها به شدت زیر ذرهبین بازرسان قرار دارد گفت: در گشتهای نظارتی به دنبال تذکر و یا پلمب واحدهای صنفی نیستیم، بلکه در روزهای گذشته با پیشنهاد فرماندار ویژه ملایر از واحدهای نمونه در رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز تقدیر شد.
وی با تاکید بر اینکه در رعایت پروتکلهای بهداشتی باید فرهنگسازی صورت گیرد گفت: اصناف و بازار موارد بهداشتی را به خوبی رعایت میکنند، در حالیکه بیشترین نگرانیها از دورهمیهای خانوادگی و مراسمهای عروسی و عزا است.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۶۲۸ هزار و ۷۸۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۴۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۵ هزار و ۷۳۸ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز (۱۲ آبان ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۲۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۲۳ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۲۸ هزار و ۷۸۰ نفر رسید.
وی ادامه داد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۵ هزار و ۷۳۸ نفر رسید.