رحمان درفشی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از زمان ایجاد التهاب در حوزه آرد و نان ۸۶۷ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی میاندوآب انجام گرفته، اظهار داشت: تخلفهای این واحدها شامل مواردی مانند گرانفروشی، کم فروشی، تعطیلی خودسرانه، عرضه خارج از شبکه آرد و احتکار بود که پروندههای تشکیل شده برای بررسی و صدور رای به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
وی با بیان اینکه ۲ واحد نانوایی متخلف در میاندوآب با نصب پارچه بر سردر محل کسب محکوم شدند، افزود: از سوی اجرای احکام تعزیرات حکومتی این شهرستان این ۲ واحد نانوایی متخلف واقع در خیابان ساحلی "سردار سلیمانی" و "کوی وکیلکندی" به دلیل تخلف کمفروشی و گرانفروشی بیش از سه بار جریمه شدند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب با اشاره به اینکه برخورد با واحدهای متخلف دیگر نیز پس از صدور حکم اجرایی میشود، گفت: در راستای اجرای مصوبه های کار گروه آرد و نان شهرستان در خصوص تشدید اقدامات نظارتی در حوزه آرد و نان و همچنین کالاهای اساسی و اقلام پرمصرف، رصد و پایش بازار، این اداره علاوه بر بازرسان، تمامی کارکنان اداری را در راستای رفع التهاب بازار به منظور کنترل نرخ کالا، خدمات و جلوگیری از هرگونه گرانفروشی احتمالی و اجحاف در حق مصرف کننده بسیج کردهاست.
درفشی بیان کرد: در این مدت به جهت حضور مستمر بازرسان در واحدهای مختلف صنفی حدود هشت نفر از آنان و کارکنان اداری به کرونا مبتلا شدند.
وی اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل کم فروشی، گرانفروشی، نبود رعایت ساعت کاری، عرضه خارج از شبکه و جابجایی مشکوک آرد از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب موارد را گزارش دهند.
میاندوآب دارای ۳۳۷ نانوایی دولتی شامل ۱۴۰ واحد روستایی و ۱۹۷ واحد شهری است.
همچنین این شهرستان دارای ۲ سیلوی آرد و ۸۵ واحد نانوایی آزادپز میباشد.