منصوره سادات صادقی شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ اظهار داشت: نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید-۱۹ در ابعاد مختلف روانی-اجتماعی، بهداشتی و آموزشی روزهای ۱۷ و ۱۸ دی ماه توسط دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های صنعتی شریف، تهران و شیراز همچنین با همکاری مراکز مشاوره و بهداشت و درمان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار خواهد شد.
وی مهلت ارسال چکیده آثار را تا ۲۲ آذرماه اعلام کرد و ادامه داد: سبک زندگی، پیامدهای روانشناختی،آموزشی، اجتماعی، خانوادگی، دانشگاه پس از کرونا، پیشگیری و رفتاری های بهداشتی، بهداشت ایمنی-محیط زیست و کووید ۱۹ محورهای این کنگره است.
صادقی افزود: در این کنگره آگاهی از نقش کرونا در ابعاد مختلف جامعه دانشگاهی، نقش مؤثر راهبردهای بین رشته ای در مدیریت این بحران، بخصوص در پساکرونا مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
رییس نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ خاطرنشان کرد: در دسامبر ۲۰۱۹ جهان با ویروسی جدید به نام کووید۱۹ مواجه شد. متاسفانه، این ویروس به دلیل قدرت شیوع بسیار بالا به سرعت در کل جهان انتشار یافت و تقریبا طی زمانی کوتاه کشورهای جهان را آلوده کرد.
صادقی اظهار داشت: با توجه به اینکه این ویروس جنبه های مهم اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و حتی نظامی کشورها را تحت تاثیر قرار داده است، بحث آثار روانی- اجتماعی و بهداشتی این بیماری بر روی سلامت افراد به خصوص جامعه دانشگاهی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی گفت: دانشگاه یکی از مکان هایی است که سبک زندگی افراد آن تحت تاثیر کرونا دچار تغییرات زیادی شد، تغییراتی که نه تنها در مسایل آموزشی و بهداشتی خود را نمایان ساخت، بلکه آثار روان شناختی فردی، اجتماعی و خانوادگی برای اعضایش به همراه داشت.
مدیرکل مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: تبعات این آثار طلب می کند که پژوهشگران، استادان، و دانشجویان با ارائه مطالعات و تجربیات علمی خود در مجامع و کنگره هایی این چنینی برای ارتقاء سلامت جامعه (به خصوص جامعه دانشگاهی) و کیفیت مطلوب زندگی بخصوص در دوران پساکرونا تلاش کنند.