به گزارش ایرنا، «باز هم دریا با کُردها خوب تا نکرد» تیتر اصلی صفحه نخست جدیدترین شماره روزنامه روژان است که به ماجرای تلخ مرگ جمعی خانواده پنج نفره پناهجوی کُرد سردشتی در کانال مانش اختصاص دارد.
تنگ نظری با هنر سازگار نیست عنوان تیتر گفتگوی روژان با نقاش سنندجی ناصر نجفی، دهکده مک لوهان و بازتولید خشونت نوشته عادل قاسمی، ترکیه یا فرانسه نوشته هیوا حسینی، بهترین واکنش کدام است؟ نوشته دکتر ژیلا مرادپور و احقاق حقوق زنان در جامعه نوشته دکتر چیاکو نظری از دیگر یادداشت های منتشر در این شماره روژان است.
شماره ۱۱۰۷ هفتهنامه سیروان هم روز شنبه دهم آبان برروی دکه های مطبوعاتی قرار گرفت؛ دوباره سوژه میشویم! که به غرق شدن خانواده پنج نفره سردشتی در دریا پرداخته ؛ مبارزه مرگ و زندگی که در ارتباط با یکه تازی کرونا در کردستان و تهدید سلامت و کسب و کارها است از جمله مهمترین مطالب مندرج در صفحه نخست این نشریه است.
اصلاح طلبان و انتخابات ریاست جمهوری و از کوهستان به دریا از دیگر تیترهای مهم موجود در جدیدترین شماره این هفتهنامه است و فایل ویژه این شماره سیروان هم به مطالبی در خصوص میرزا احمد داواشی شاعر و ادیب کُرد اختصاص یافته است.
شماره جدید (۱۹۶) هفته نامه فرهنگی اجتماعی"ئاوات" هم روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه منتشر شد و از مهمترین مطالبی مندرج در این نشریه می توان به کردستان در یک قدمی فاجعه کرونایی دیگر، آسیبهای نیروی انسانی در آموزش و پرورش نوشته محمد فایق مجیدی، قصیده ای بلند بالا به نام «جلال ملکشاه»، از احمد غلامی و شتاب تغییرات درسایه کرونا از حبیب الله قلعه اشاره کرد.
الفبای حق کُشی، از رضا مقصودی، احسان نوری پاشا و ریشه نژادی کُرد، از اسماعیل شمس، چرا ماسک نمی زنیم؟، قاچاق دام عامل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز در کردستان است.
چگونه انسان بمانیم؟ سفر به کدام شهرهای کشور ممنوع است؟،بخش اداری دستگاههای خدماترسان کردستان تعطیل شد، انجام تست در مراکز ۱۶ ساعته رایگان است، کاوه رضاقلی هنرمند جوان کردستانی در آغوش خاک آرام گرفت، پیام تسلیت مسعود بارزانی و شورای رهبری اتحادیه میهنی کردستان در پی درگذشت شاعر و نویسندهی کُرد استاد جلال ملکشاه، «نان مقدس» ساخته زندهیاد رحیم ذبیحی در بخش مسابقه جشنواره بینالمللی فیلم «ایدفا» پذیرفته شد از دیگر مطالب مندرج در این شماره هفته نامه ئاوات است.
در حال حاضر براساس آمار منتشر شده در سامانه جامع رسانهها، ۱۰۴ نشریه در استان کردستان مجوز انتشار دارند که از این تعداد یک روزنامه ۶۶ نشریه شامل ۱۲ هفتهنامه، ۶ دوهفتهنامه، هشت ماهنامه، یک دوماهنامه، ۲۸ فصلنامه و ۱۰ دو فصلنامه است و مابقی را هم رسانههای الکترونیک برخط تشکیل داده است.