ابوالفضل حسینی عشرتآباد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سخت گیری پلیس و هماهنگی با دستگاههای خدمت رسان از جمله راهداری و اعمال جریمه پنج میلیون ریالی برای رانندگان مختلف در مبادی ورودی مشهد از عوامل موثر کاهش سفرها به مشهد و از مبداء این کلانشهر به شهرهای دیگر بود.
وی ادامه داد: از چند روز قبل خبر اعمال محدودیتها توسط رسانه ها منتشر شد و بسیاری از مردم در تعطیلات پیش رو برای سفر به مشهد یا از مبدا این شهر به نقاط دیگر برنامه ریزی نکردند و این امر اعمال محدودیت تردد جاده ای به مشهد را طی ۲ روز گذشته موفق آمیز نمود.
رییس اداره مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی گفت: بر این اساس سفر با خودرو سواری به مشهد در روزهای ۱۶ و ۱۷ ربیع الاول به ترتیب ۱۹ و ۳۴ درصد در مقایسه با روزهای مشابه سال گذشته کاهش یافت.
وی افزود: همچنین در این روزها خروج شهروندان با خودرو سبک از کلانشهر مشهد به ترتیب ۲۷ و ۴۳ درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش داشت.
حسینی عشرت آباد ادامه داد: در این دوره از اعمال محدودیتها از سامانههای هوشمند جاده ای و ارسال پیامک هشدار آمیز برای رانندگان غیربومی که به محدوده شهرستان مشهد نزدیک می شدند استفاده نشد و اگر از این ابزارها و زیرساختهای موجود بهره گرفته شود برخورد، تنش و درگیری مردم با نیروهای انتظامی در مبادی ورودی شهر کمتر شده و نیروهای خدمت رسان خسته نمیشوند.
وی شمار سامانه ثبت تخلف مستقر در مسیرهای جادهای استان را ۱۴۷ مورد اعلام کرد و گفت: این سامانه ها با بارگذاری نرمافزار لازم میتواند به کنترل رفت و آمد خودروها، اعمال جریمه و ارسال پیامک بپردازند.
رییس اداره مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی افزود: ۱۲۳ دستگاه از این تعداد سامانه ثبت تخلف هماینک در مسیرهای جادهای خراسان رضوی فعالند.
خراسان رضوی به عنوان پنجمین استان پهناور کشور با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیر آسفالته در جایگاه دوم کشور از نظر طول راهها قرار دارد.