به گزارش ایرنا، علیاصغر صبوحی روز چهارشنبه در نشست مشترک با اعضای شورای اسلامی شهر، اظهارداشت: اگر مردم رعایت نکنند و خود برای قطع زنجیره گسترش یافته این ویروس همت نورزند، روزها و شرایط بدتری در انتظار شهرستان خواهد بود.
وی بیان کرد : روزانه ۴۰ تا ۵۰ فرد مشکوک به کووید-۱۹ به مراکز درمانی منطقه مراجعه می کنند که ابتلای ۹۰ درصد آنان به این بیماری مثبت است و رشد یکباره مثبت شدن تعداد افراد مبتلا به این بیماری، خطرناک و نگرانکننده است.
به گفته وی افزایش آمار مبتلایان به کووید-۱۹ را درست در زمان بعد از برپایی مراسمهایی را که باعث دورهمی و جمع شدن افراد در یک مکان و محل میشود شاهد هستیم.
مدیر شبکه بهداشت سمیرم تصریح کرد: ۲۰ محصل و ۲۱ معلم پس از بازگشایی مدارس و ۸۱ تن از کارکنان دستگاههای دولتی و بانک های این شهرستان نیز در ۴۵ روز گذشته به این بیماری مبتلا شدند.
صبوحی با تاکید بر رعایت محدودیتهای اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا، اظهارداشت: ظرفیت همه تختهای بیمارستان این شهر تکمیل شده و تعداد دیگری از بخش ها و مراکز نیز برای مداوای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در نظر گرفتهایم.
وی ادامه داد: کمبود امکانات و تجهیزات درمانی و پزشکی در بیمارستان سیدالشهدا نداریم اما فضا برای مداوا و مراقبت از همه بیماران محدود است.
معاون فرماندار سمیرم در ادامه به درخواستها برای مسدود کردن ورودیهای شهرستان اشاره کرد و گفت: این امر به مجوز استانداری اصفهان و حتی وزارت کشور نیاز دارد و در اختیار شهرستان نیست.
علیرضا فخریزاده خاطر نشان کرد: در نشستهای ستاد مدیریت کرونای شهرستان از سازمانها و نهادهای خدماتی و بانکها خواستهایم نهایت همراهی را با خانوارهایی که اقساط و قبوض خود را پرداخت نکردهاند، داشته باشند.
بر این اساس، یکهزار و ۶۰ زن و مرد از پنجم اسفندماه سال گذشته تا امروز در سمیرم به کووید-۱۹ مبتلا شده اند و ۴۸ نفر نیز بر اثر کرونا جان باختهاند.
اعمال محدودیت برای گروههای شغلی دو، سه و چهار در شهرستانهای سمیرم، گلپایگان، خوانسار، نجف آباد و شاهینشهر و میمه تمدید شده و شهرستانهای مبارکه، کاشان و شهرضا نیز این مرحله به جمع سایر مناطق افزوده شدند.
سمیرم در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان، دارای چهار بخش شامل وردشت، پادنا، مرکزی و پادنای بزرگ، ۶ شهر کُمه شامل سمیرم، بیده، ونک، حنا و فتح آباد و ۱۵۰ روستا و آبادی است.