خسرو کیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در این مدت نشستهای توجیهی و آموزشی ویژه مدیریت بحران با هدف تقویت مزیتها و اصلاح ضعفها، بدون اعتبار مالی برگزار شد و این دفتر رتبه عالی برگزاری مانور کشوری "ایمنی و زلزله در مدارس" در کشور را کسب کرد.
وی افزود: برای جبران بخشی از خسارتهای سیلاب فروردین سال گذشته سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای، تسهیلات بلاعوض و وامهای کمبهره جذب شد.
کیانی تصریح کرد: در این مدت به تعداد ۴۰۰ خانوار آسیب دیده انواع لوازم خانگی توزیع شده است.
وی یادآور شد: همچنین علاوه بر تسهیلات کمبهره جذب شده در این حوزه، از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزونبر یکهزار و ۵۰۰ فقره وام ۱۰۰ میلیون ریالی با هماهنگی فرمانداران شهرستانهای مرتبط به متقاضیان آسیبدیده واجد شرایط پرداخت شد.
سرپرست دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تعیین خسارتهای سیل اسفندماه سال گذشته، تعیین خسارات بارشها و سرمازدگی فروردینماه و اردیبهشتماه سالجاری و زمینلرزه ۴.۷ ریشتری شهرستانهای خانمیرزا و لردگان و پیگیری دریافت اعتبار مورد نیاز در این بخش در دست اقدام است.
وی گفت: چهارمحال و بختیاری در سالجاری توانست در مهار آتشسوزیهای مراتع، جنگلها و باغهای استان، رتبه برتر کشوری در مهار آتشسوزیها را کسب کند.
کیانی تاکید کرد: مرحله مقدماتی تهیه سندهای کاهش خطر و آمادگی پاسخ بحران چهارمحال و بختیاری با همکاری و توان علمی تمامی عضو ستاد بحران استان بدون هیچگونه اعتباری انجام شده و بهعنوان نخستین استان اقدام کننده به مرکز ارسال شده است.
وی افزود: ادارهکل مدیریت بحران استانداری در زمان شیوع ویروس کرونا با همکاری با ستاد مقابله کرونای استان نسبت به در اختیار گذاشتن تجهیزات مرتبط، ماشینهای آتشنشانی، کانکس، جرثقیل، پیگیری اعتبارات و تهیه ماسک و مواد ضد عفونی نسبت به مقابله با این ویروس اقدام کرد.
سرپرست دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این دفتر در یکسال گذشته ۱۵۰ کولهپشتی مخصوص اطفاء حریق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در سطح استان توزیع کرده است.
وی یادآور شد: در این مدت ۱۰ پمپ لجنکش با ۹۰ میلیارد ریال ارزش برای استفاده در سیلابها به شهرداریهای مراکز شهرستانهای استان اختصاص یافت.
کیانی اظهار داشت: دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری تهیه پروژههای اولویتدار ماده ۱۶ قانون مدیریرت بحران در سال ۱۴۰۰ با افزونبر ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار ویژه دستگاههای اجرایی، فرمانداریها، شهرداریها و دهیاریهای استان را انجام داده و در حال پیگیری این میزان اعتبار است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.