مهدی عبوری روز پنجشنبه در جریان سفر به زابل در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: حجم زیادی از جمعیت سیستان وبلوچستان در سکونتگاههای غیر رسمی و حاشیه نشینی زندگی میکنند که بدلیل عدم توجه در طول سالهای گذشته نه تنها این مشکل کنترل نشده بلکه رو به روز شاهد گستری این سکونتگاهها در این استان بودهایم.
وی بیان کرد: سکونتگاههای غیر رسمی و حاشیه نشینی در خارج از حریم شهر وجود دارند در حالیکه در زابل این سکونتگاهها در محدوده قانونی شهر شکل گرفته است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: از هفت محله هدف شرکت بازآفرینی ایران در زابل پنج محله مطالعات آن از چهار ماه گذشته در دستور این شرکت قرار گفت و این طرح در گستره ۵۰۰ هکتار در محلات هیرمند شمالی، رسالت، اسلام آباد، حسین آباد و معصوم آباد آغاز شد.
وی ادامه داد: در این محلات افزونبر ۲۵ هزار نفر جمعیت زندگی میکنند که با پیگیری ادارهکل راه و شهرسازی سیستان وبلوچستان، نمایندگان مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی و عزم مدیران استان این روند برای اولین بار در بازه زمانی کمتر از چهار ماه به پایان رسید و امروز پنجشنبه با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.
عبوری عدم توانمندی خانواده ها در بعد اجتماعی و فرهنگی را یکی از مشکلات منطقه عنوان کرد و گفت: ۹ دستگاه در ستاد ملی بازآفرینی شهری درگیری این پروژه هستند و اعتبارات خوبی برای آنها پیش بینی شده تا برای تامین سرانه خدمات عمومی اهم از ایجاد فضاهای ورزشی فرهنگی، خدماتی و فضای سبز گام های جدی بردارند.
وی از نمایندگان مردم منطقه سیستان در مجلس شورای اسلامی خواست تا طرح ساماندهی حاشیه نشینی را در مجلس پیگیری کنند تا بودجه برای این طرح اختصاص پیدا کند.