حسین بابایی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مشکل اصلی شهرداری در تکمیل طرحها، کمبود منابع مالی است که در تلاش هستیم با تامین اعتبار مورد نیاز بخش عمدهای از طرحهای نیمهتمام را به اتمام برسانیم.
وی افزود: با توجه به کسب ۲ عنوان جهانی انگور و مبلمان منبت ملایر و ورود گردشگران به این شهر، تکمیل طرحهای بزرگ گردشگری همچون مجموعه تفریحی و توریستی مینیورلد(جهان کوچک) و بام ملایر در اولویت است که میتواند در رونق گردشگری شهر اثرگذار باشد.
شهردار ملایر بیان کرد: در این راستا اقدامات عمرانی در مجموعه تفریحی و توریستی مینیورلد که مدتها به دلیل مشکلات مالی نیمهکاره مانده بود، آغاز شده و بهتازگی اهرام ثلاثه مصر به ابعاد یک بیستوپنجم واقعی و دیوار چین به طول ۱۱۰ متر و ارتفاع ۵.۵ و عرض سه متر ساخته شد.
بابایی ساخت ۱۰ المان مجسمههای شیلی به ارتفاع سه متر، کاخ خورشید با زیربنای حدود ۵۰۰ مترمربع، نماد تاج محل به مساحت یکصد مترمربع، تکمیل آبشار نیاگارا با ۱۲۰ متر طول دیواره و ۶۰۰ مترمربع محوطه، تکمیل برج ایفل با ارتفاع ۳۳ متر و ساخت میدان شهدا به مساحت ۲ هزار مترمربع را از دیگر اقدامات عمرانی در مجموعه مینیورلد برشمرد.
وی یادآور شد: تخت جمشید نیز با ۳۶۰ مترمربع زیربنا تکمیل و محوطهسازی، سنگفرش، فضای سبز، اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی و دیوارکشی نیز در این مجموعه اجرا شد.
بابایی همچنین مجموعه تفریحی و توریستی بام ملایر را یکی از بزرگترین طرحهای گردشگری استان برشمرد و گفت: این مجموعه به وسعت ۱۶۰ هکتار در شمالیترین نقطه ملایر در دست اجرا است.
شهردار ملایر با اشاره به ساخت رستورانهای سنتی، کلاسیک و مدرن در این مجموعه بیان کرد: در حال حاضر فونداسیون رستوران جزیره به مساحت ۵۹۰ مترمربع آماده شده و با پیمانکار عقد قرارداد صورت گرفته و برای سرو فستفود اختصاص یافته است.
بابایی ادامه داد: رستوران کلاسیک نیز به معماری فاخر ایرانی، به مساحت ۳۳۰ مترمربع و مساحت محوطه ۸۰۰ مترمربع در حال احداث است و با توجه به چشمانداز زیبای محوطه، در صدد ایجاد آلاچیقهایی در این فضا هستیم.
وی تکمیل آبشار بام و محوطهسازی حدود پنج هزار مترمربع، تکمیل سوئیتهای اقامتی، محوطهسازی حدود ۱۳ هزار مترمربع از بام ملایر، ساخت جویها و برکههای مصنوعی و نورپردازی و روشنایی بام را از دیگر اقدامات انجام شده در این مجموعه عنوان کرد.
مجموعه مینی ورد (جهان کوچک) از ظرفیت های گردشگری ملایر است که عملیات ساخت آن سال ۸۹ در زمینی به وسعت ۴۸ هکتار آغاز شد و قرار است ۱۳۸ اثر شاخص و تاریخی جهان در این مجموعه نصب شود.