شیراز-ایرنا-نماینده مردم مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد فارس در مجلس شورای اسلامی که به بیماری کرونا مبتلا شد و از آن رهایی یافت توصیه‌هایی کرده که یادآوری مخاطرات بیماری همچنین لزوم قدردانی از کادر درمان تلاشگر،در این سخنان مشهود است.

جلال رشیدی کوچی در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد که  از اوایل مهرماه ۹۹ به بیماری کرونا مبتلا و در اثر درگیری ریوی مدتی در بیمارستان شهید فقیهی شیراز بستری شد.

وی اکنون دوران بیماری را پس از ۲۱ روز سپری کرده و بهبودی کامل یافته است.

این نماینده مجلس گفت: احتمالا در ویژه برنامه شبیه سازی عملیات فتح المبین در شهرستان مرودشت که به صورت عمومی و در ایام هفته دفاع مقدس برگزار شد به این ویروس آلوده شدم.

رشیدی کوچی به دلیل درگیری ۵۰ درصدی ریه، پنج روز در بخش آی سی یو بیمارستان شهید فقیهی شیراز بستری شد و مابقی دوره درمان خود را در قرنطینه خانگی سپری کرد.

وی متولد سال ۶۳ و به گفته خودش هیچ بیماری زمینه‌ای نیز نداشته است اما به سختی به این بیماری دچار و با آن مبارزه و در نهایت توانسته این بیماری را در طول ۳ هفته شکست دهد.

کرونا سخت،مرگ آور و ناشناخته است

رشیدی کوچی می گوید که بعنوان شخصی که از نزدیک با این بیماری دست و پنجه نرم کرده،کرونا بیماری خطرناک و مرگ آور است.

او توجه به چند نکته را در این شرایط بسیار مهم می داند،یکی اینکه بسیاری از مردم تصور می‌کنند کرونا سراغ بقیه خواهد رفت و خودشان به این بیماری دچار نخواهند شد یا اینکه اگر هم آمد این بیماری را به راحتی پشت سر خواهند گذاشت.

او می‌گوید که اینگونه نیست و این را باید از کسانی که به این بیماری دچار شده اند پرسید.

نماینده مردم مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد در طول مدت پنج روزه بستری در بیمارستان شهید فقیهی هر روز شاهد فوت یکی از هم اتاقی‌هایش بوده و این موضوع را شاهد عینی مرگ آور و ناشناخته بودن کرونا می‌داند.

او می‌گوید در طول دوران بستری از نزدیک شاهد وضعیت افرادی از جوان تا سالمند بوده که به این بیماری دچار اما از نظر ظاهری سالم بودند ولی در مدت کوتاه و چند روز بستری فوت می‌کردند و خانواده‌های آنها داغدار می‌شدند.

رشیدی کوچی می گوید که هرچقدر در رسانه ها درخصوص خطرات کرونا گفته و منعکس شود،مردم تا خود یا نزدیکانشان به این ویروس مبتلا نشوند متوجه این موضوع نخواهند شد.

او  از مردم درخواست کرد که نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی،ترک دورهمی و مراسمات را جدی بگیرند تا موج کنونی بیماری فروکش کند.

وی که به گفته خود دوره درمان را سپری و این بیماری را شکست داده اما هنوز نیز با تحرکات معمولی روزانه دچار ضعف بدنی و تنگی نفس می شود.

راه حل نماینده و نمایندگان برای مقابله با کرونا

این نماینده مجلس شورای اسلامی می‌گوید که به همراه تعدادی از نمایندگان، دنبال تعطیلی و قرنطینه کردن ۲ هفتگی کشور برای مبارزه با بیماری کرونا است.

او وضعیت خطرناک کنونی را به دلیل عدم همخوانی تعداد ورودی و خروجی‌های بیمارستان‌ها می‌داند و اینکه ظرفیت تخت‌های بستری تکمیل شده و مبتلایان جدید که درگیری ریوی داشته باشند را نمی توان پذیرش کرد تا درمان دریافت کنند و همین مساله باعث خطرناک شدن اوضاع کنونی شده است.

وی از مردم درخواست کرد که ۲ تا ۳ هفته بطور جدی نکات بهداشتی را رعایت کنند و تنها درصورت انجام کاری ضروری از خانه خارج شوند.

رضایی کوچی به تذکر اخیر خود که در مجلس قرائت شده اشاره کرد و گفت: در این تذکر به این موضوع تاکید شد که اگر روند همینگونه ادامه یابد قطعا در آذر و دیماه تلفات روزانه ۴ رقمی خواهد شد.

این نماینده مجلس اعمال محدودیت‌های بیشتر برای مهار کرونا را خواستار شد و افزود: شیوه‌های الکترونیکی در ارایه خدمات باید توسعه یابد و بانک‌ها و ادارات برای مدتی تعطیل شوند.

وی می گوید که در هفته گذشته ادارات با یک سوم ظرفیت دایر بوده اما عملا مراجعات کاهش پیدا نکرده و تمام مراکز دولتی و خدماتی دایر و فعال بوده و قطعا با این روش ها نمی توان کرونا را مهار کرد.

این نماینده مجلس معتقد است که روش ایمنی جمعی در پیش گرفته شده در صورتی که این روش نمی تواند در مواجهه با کرونا موثر واقع شود و حتی می تواند اشتباه و بسیار خطرناک نیز باشد.