منصور خوشابرو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از آغاز شیوع کرونا صنفهای رستوران، ساندویچی، فستفود، جگری، کبابی، طباخی، قهوهخانه، چایخانه و سفرهخانه چهار ماه تعطیل بوده و خسارت زیادی متحمل شدند.
وی با بیان اینکه کمک مالی به واحدهای صنفی زیرمجموعه این اتحادیه نشده است، اضافه کرد: اکنون این اصناف با ۵۰ درصد ظرفیت مشغول به کار است و افراد زیادی بخاطر این محدودیت شغل خود را از دست دادند.
رییس اتحادیه رستوران داران، تالارهای پذیرایی و اماکن عرضه غذای سنندج افزود: تاکنون حدود پنج درصد این اصناف موفق به دریافت تسهیلات و بیمه بیکاری شدهاند که انتظار داریم دستگاههای مرتبط همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند.
خوشابرو یادآور شد: در حال حاضر یک هزار واحد صنفی زیرمجوعه این اتحادیه فعالیت دارند و از ۴۵ روز قبل از اعمال محدودیتهای اخیر به صورت بیرونبر فعالیت داشتند.
وی با بیان اینکه این واحدها با رعایت پروتکلهای بهداشتی و به صورت بیرونبر میتوانند فعالیت داشته باشند، گفت: قهوهخانهها و سفرهخانهها تعطیل هستند اما این اصناف اگر هم فعال باشند فقط به صورت بیرونبر فعالیت دارند و عرضه چای هم ممنوع است.
رییس اتحادیه رستوران داران، تالارهای پذیرایی و اماکن عرضه غذای سنندج تاکید کرد: در صورت بیتوجهی واحدهای صنفی زیرمجموعه به پروتکلهای بهداشتی، با آنان برخورد و اقدام به پلمب واحد صنفی خواهیم کرد.
براساس سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسیده است.
آمار بستری شدگان این بیماری در کردستان ۸۰۵ نفر است و در حال حاضر ۸۷ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه(ICU) بستری هستند و تاکنون ۷۲۷ نفر جان خود را از دست دادهاند.