کرمان - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان گفت: طرح ملی آمران سلامت با ارائه خدمات بهداشت و سلامت در شرایط شیوع بیماری کرونا به بیش از ۱۱۴ هزار نفر به کار خود در این استان پایان داد. 

به گزارش ایرنا، رضا فلاح روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شیوع موج سوم اپیدمی کرونا و اجرای طرح ملی آمران سلامت به مدت ۱۰ روز در سراسر این استان افزود: جمعیت هلال احمر کرمان با برپایی ۱۸۰ پایگاه ثابت و سیار به بیش از ۱۱۴ هزار نفر خدمات بهداشتی و آموزشی ارائه کرد و ۴۰۰ نفر از اعضای جوانان در اجرای این طرح همکاری داشتند. 

وی اظهار داشت: ۴۷ هزار و ۱۵۷ عدد ماسک، یک هزار و ۱۰۳ لیتر مایع ضدعفونی کننده، ۹۰۰ بسته بهداشتی، ۴۰۰ عدد ژل ضدعفونی کننده در این طرح توزیع و مصرف شد. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به همکاری خانه های هلال و سمن ها با این جمعیت در راستای اجرای طرح ملی آمران سلامت گفت: بیش از ۶۹ میلیون تومان اقلام بهداشتی اهدایی توسط کمک های مردمی در پایگاه های سلامت توزیع شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان ادامه داد: پایگاه های طرح آمران سلامت در اماکن شلوغ شهرها از جمله فروشگاه های بزرگ، ورودی ترمینال های مسافربری، راه آهن، میادین اصلی شهر و سایر مکان های پر رفت و آمد برپا شدند.

کسب رتبه های برتر آثار کرمانی ها در مسابقه ملی "پوپک قصه گو"

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز گفت: سه آثار کودکان کرمانی در مسابقه ملی "پوپک قصه گو" حائز رتبه های برتر در مرحله کشوری شدند.

ابراهیم بابایی در خصوص جشنواره بازگویی قصه توسط کودکان برای پدربزرگ و مادر بزرگ ها اظهار داشت: بزرگسالان می‌توانند با استفاده از تجربیات و درایت خود کودکان را با فرهنگ کتابخوانی آن ها را با قصه‌ها و داستان‌های مناسب، مفاهیم والای انسانیت و سجایای اخلاقی آشنا کنند.

وی با اشاره به اینکه مسابقه ملی "پوپک قصه گو" با هدف کسب تجربه کودکان با دنیای مهربانی، احترام و صلح و دوستی در زندگی برگزار شده است، افزود: در همین راستا سازمان

جوانان جمعیت هلال احمر با توجه به اهداف والای خود طرح مسابقه قصه گویی مجازی را به مناسبت ۱۸ تیرماه «روز ملی ادبیات کودک و نوجوان» با عنوان «پوپک قصه گو» در سطح ملی برگزارکرد.

بابایی خاطرنشان کرد: سه آثار ارسالی خانم ها فاطمه منصوری از زرند، یسنا مقصودی از رفسنجان و رها نامجو از راور به ترتیب رتبه های دوم، نهم و دهم در این مسابقه در سطح کشور کسب کرده اند.

وی تصریح کرد: در این مسابقه کودکان قصه هایی را که بزرگترها برای آنها خوانده اند؛ با زبان شیرین کودکانه بازگو و والدین آنها از قصه کودکان تصویربرداری کرده و به مراکز امور جوانان استان خود ارسال کردند.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اهداف این مسابقه عنوان کرد: آشنایی کودکان با جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ، ترویج و نهادینه سازی فرهنگ صلح، دوستی و مهرورزی، ترویج و نشر اهداف بشردوستانه نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر با زبان کودکانه از اهداف این طرح بود.

وی بیان داشت: در ابتدا تعداد ۱۰ قصه پیشنهادی از مجموعه قصه های آموزشی کانون غنچه های هلال که منطبق با اهداف و اصول جمعیت هلال احمر نوشته شده اند در سایت سازمان بارگذاری شد.

بابایی گفت: پس از این مرحله، پدربزرگ یا مادربزرگ کودکان یک قصه از ۱۰ قصه پیشنهادی و یا هر قصه مرتبط با اهداف جمعیت هلال احمر را انتخاب و برای نوه خود تعریف کرده و کودک و نونهال نیز پس از شنیدن قصه، آن را بازگو کردند.

وی درباره شرایط شرکت کنندگان در مسابقه نیز افزود: همه کودکان در سنین ۵ تا ۷ سال به همراه پدربزرگ و مادربزرگ های خود در این مسابقه شرکت داشتند و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کرمان در مورد مرحله داوری و ارزیابی آثار بیان کرد: در مرحله استانی، آثاری که از سطح استان به شماره اعلام شده معاونت امور جوانان استان ارسال شده بود مورد بررسی و داوری قرار گرفت و پس از بررسی و داوری آثار در مرحله استانی به کودکان صاحب ۵ اثر برتر، لوح تقدیر به امضای مدیرعامل محترم استان اهداء و نیز تعداد سه اثر برتر به شماره واتساپ سازمان جوانان ارسال شد.
وی تصریح کرد: در مرحله کشوری نیز آثار بر اساس نظر کارشناسان و داوران ستادی بررسی و تعداد ۱۰ اثر برگزیده و شایسته تقدیر و جایزه و ۱۰ اثر برگزیده و شایسته تقدیر انتخاب و معرفی شدند.
بابایی خاطرنشان کرد: انتخاب موضوع و جذابیت قصه، توانایی کودک در بیان، آماده سازی مکان بازگویی قصه و طراحی صحنه، تعامل میان کودک و پدربزرگ یا مادربزرگ، شیوه تصویربرداری و ابتکار خاص در شیوه اجرا از معیارهای اصلی وموثر در داوری و انتخاب آثار بود.

وی با اشاره به نتایج داوری و معرفی برگزیدگان مسابقه ملی پوپک قصه گو گفت: ملیکا رضایی از اصفهان، فاطمه منصوری از کرمان، بهار یساقی از گلستان، حلما داوودی زاده از یزد، نیکا فخاری و نرگس شادان پور از اصفهان، علیرضا عیدی خراسان جنوبی، عرشیا راکی کاظمی از استان مرکزی، یسنا مقصودی و رها نامجو از کرمان موفق به دریافت لوح سپاس و جایزه شدند.